04 / 05 / 2024

Göztepe Urla Tesisleri inşaatı ne durumda

Göztepe Urla Tesisleri inşaatı ne durumda

24 Temmuz 2013 tarihinde ilk kazmanın vurulduğu Urla Torasan Mahallesi’nde yer alan Göztepe Urla Kamp Tesisleri'nde sona yaklaşıldı.Tesis binasındaki ince işlerin büyük bir bölümü bitmiş durumda...

Göztepe Tesisleri'nin imar planı belediye meclisinde oylanmadı!

Göztepe (Göz-Göz) adına yapılması planlanan altyapı tesisi projesi İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylanmadı. 

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.

Göztepe Stadı'nda ses denemesi yapıldı!

Gürsel Aksel Tesisleri'nin yerine inşa edilen 20 bin 35 kişi kapasiteli Göztepe Stadı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Trübünlerin yükseldiği statta ses denemesi yapıldı.

Göztepe Torbalı Tesisleri'nin inşaatı başlıyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, "Takımımızı daha iyi günlere taşıyacak altyapı tesislerini hayata geçirmek istiyoruz. Torbalı'da 100 dönümün üzerinde arazi tahsis edildi, bir ay içinde onun inşaatına başlayacağız." diye konuştu.

Göztepe Stadı'na ruhsat müjdesi!

Göztepe'de Gürsel Aksel Tesisleri'nin yerine yapılacak 20 bin 35 kişi kapasiteli yeni stadın ruhsatı çıktı.

Göztepe'den tesis atağı!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Gürsel Aksel Tesisleri'nin bulunduğu araziye inşa edilecek yeni stat için yıkım çalışmalarının başlamasıyla dışarıda kalan altyapı takımlarını Menderes'e götüreceklerini açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Göztepe Stadı için muvafakat!

Göztepe Gürsel Aksel Stadı arazisi üzerinde 1406 metrekarelik hisseye sahip olan Büyükşehir Belediyesi, mevcut stat yerine yapılacak yeni stadyum ve otopark tesisleri inşaatının bir an önce başlayabilmesi için muvafakat verme konusunu Meclis gündeminde.

Office Park Göztepe iletişim!

Ön talep sürecinin başladığı Office Park Göztepe projesinde sadece office park tasarımı uygulandı. Mimarisinde Perkins Will firmasının yer aldığı projede satışlar yıl içinde başlayacak. İşte Office Park Göztepe iletişim bilgileri...

DKY İnşaat Göztepe Office Park'ta ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Bu yıl başlanacak olan DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi sadece office park olarak tasarlandı.

Demirli Yapı My City Göztepe!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Demirli Yapı My City Göztepe projesinde yer alan konutlar 5 ay sonra satışa çıkacak.

Demirli Yapı My City Göztepe 5 ay sonra satışta!

Demirli Yapı'nın Göztepe'de inşa edeceği My City projesinde satışlar 5 ay sonra başlayacak. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Gökhan Taş: Fikirtepe konut fiyatları, Göztepe'yi geçecek!

2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde konuşan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, Fiyat değerleri eşitlenecek ve Fikirtepe 5-10 yıl sonra Göztepe'nin önüne geçecek" ifadelerini kullandı.

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş!

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş. Mimar Sayın Altuğ ve Behruz Çinici'nin tasarladığı site projesinde eski Türk mimarisi günün koşullarına adapte edilmiş. İlkleri barındıran site, bin 536 adet konuttan oluşacakmış.

Göztepe Urla Tesisleri inşaatı ne durumda Haberi

Göztepe Urla Tesisleri inşaatı ne durumda


Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle giren Göztepe, Kızılcahamam'da hazırlıklarını sürdürürken, Urla'daki yeni tesislerin hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor


24 Temmuz 2013 tarihinde ilk kazmanın vurulduğu Urla Torasan Mahallesi’nde yer alan Göztepe Urla Kamp Tesisleri'nde sona yaklaşıldı.Tesis binasındaki ince işlerin büyük bir bölümü bitmiş durumda. Antrenman sahalarını aydınlatacak direklerin montajı bile tamamlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait birçok işçi tesisin çevre düzenlemesi işi yoğun bir şekilde mesai yapıyorlar.


Sepil'in odası bölündü


Daha önceden eski başkan Hüseyin Altınbaş döneminde kararlaştırılan plana genelde sadık kalan ancak birkaç değişiklik isteyen Mehmet Sepil'in ilk isteği gerçekleştiridi. Kendisi için ayrılan odayı büyük bulan Sepil, odanın bölünmesini ve diğer çalışanlar için de bir oda çıkarılmasını istemişti. Sepil'in bu isteği gerçekleşti ve başkanın odası cam bölmelerle küçültülerek istediği şekle...