04 / 05 / 2024

göztepede ofis

göztepede ofis

Tahincioğlu Gayrimenkul’un “Nidakule Göztepe” projesine ilgi Kadiköy – Kartal metrosunun hizmete açılmasıyla daha da arttı. İstanbul’un ana ulaşım arteri olan D 100 Karayolu Göztepe Kavşağı’nda yer alan Nidakule’ye ulaşım Kadıköy’den 12 dakikaya düştü

GIPTA borsada ne zaman işlem görecek? Halka arz kaç lot verdi?

​​​​​​​Gıpta Ofis halka arz sonuçları için meraklı bekleyiş sona erdi ve sonuçlar ilan edildi. Buna göre, şirket payları, GIPTA Bist koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Gıpta Ofis halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi? Borsada ne zaman işlem görecek? İşte detaylar..

Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? İşte 6-8 Eylül tarihlerindeki halka arz talep toplama saatleri ve listesi...

Bu hafta halka arz olacak şirketler kesinleşti. Borsa İstanbul'da işlem görmek için müracaatlarını daha önce yapan Gıpta Ofis ve Tarkim Bitki, SPK onayını alarak halka arz sürecine katılmaya hak kazandı. İşte yeni halka arz olacak hisseler...

Konut alamayan arsa ve tarla almaya başladı! Yatırımcılar bu bölgeden kapış kapış arazi alıyor! Hemen bakın!

Yılın ilk yarısında konut satışları yüzde 22 gerilerken, arsa ve tarla satışları ise arttı. İstanbul Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, ofis, dükkân, arsa ve tarladan oluşan konut dışı gayrimenkul satışı 800 bin adede yaklaştı.

Ofis kiralarında deprem! Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı! Ofis kiraları arttı mı?

JLL Türkiye, 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporu açıklandı. Ofis kiraları arttı mı? İşte 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporunda yer alan o veriler...

Toprak Mahsulleri Ofisi mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

TMO'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, Ofis, mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

Ofis Karat Bakırköy projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan değerleme raporuna göre; Ofis Karat projesinde yer alan 65 adet bağımsız bölümün KDV dahil toplam değeri 111 milyon 292 bin 998 TL olarak belirlendi.

Pandemi ofis kiralamalarını nasıl etkiledi? 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ofis kiralamalarını da olumsuz etkiledi. Yapılan araştırmalara göre; ofis pazarına arz azalırken kiralamalar da düşüş yaşandı. 

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Ofis kiralama sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Pandemi nedeniyle birçok ofis çalışanı uzaktan çalışma sistemine geçti. Bu durum ile kuşkusuz ofis kiralama sektörünü büyük ölçüde etkiledi. Peki, ilerleyen günlerde ofis kiralama sektörünü neler bekliyor?

En pahalı ofis kirası bu ilçede!

Cushman & Wakefield Türkiye Pazar Analizleri 2020 Yıl Sonu raporunu yayınladı. Rapora göre, 2020 son çeyrekte kiralama anlaşmaları bir önceki çeyreğe ve yıla göre düşüş eğilimine gösterirken, ofis kiraları metrekare başına 170 ile en yüksek İstanbul Levent'te gerçekleşti.

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Ofis pazarına Kovid-19 güncellemesi!

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 3. Çeyrek 2020 raporu yayınlandı. Rapora göre, ofis piyasasında Covid-19'un negatif etkileri görülüyor. İstanbul genelinde ortalama kira rakamları Türk lirası bazında 101,49 TL'den 102,43 TL'ye yükseldi.

Ofis pazarı COVID-19'un etkisinde geçti!

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2. Çeyrek 2020 raporu yayınlandı. Rapore göre, ofis kullanıcılarının büyük kısmı yarı zamanlı fiziken ofisten çalışmayı ve buna bağlı olarak ofis alanlarının optimizasyonunu değerlendirmeye başladı.

göztepede ofis Haberi

göztepede ofis


Tahincioğlu Gayrimenkul’un 120 milyon dolar yatırım değerindeki A plus ofis projesi Nidakule Göztepe, Anadolu Yakası’ndaki en prestijli ofis binası olarak merkezi konumu ve ulaşım kolaylığıyla ön plana çıkıyor. Ağırlıklı olarak yabancı kurumsal şirketler tarafından tercih edilen Nidakule Göztepe’ye, gün geçtikçe artan ilginin önemli bir nedeni de yeni hizmete açılan Kadiköy – Kartal metrosu oldu. 


Nida Kule’ye ulaşım 12 dakika

Kadıköy-Kartal metro hattında Göztepe durağının girişinde bulunan Nidakule’ye Kadıköy’den ulaşım  12 dakika, Kartal’dan ise 20 dakikada mümkün oluyor. Merkezi konumu dolayısıyla  ulaşımda kazanılan zaman şirket sahiplerinin yanı sıra ofis çalışanları açısından da Nidakule Göztepe’yi daha cazip hale getiriyor.  


Kadiköy-Kartal metro hattının yanı sıra Boğaziçi Köprüsü bağlantı yolları, birkaç dakika mesafede bulunan metrobüs, denizyolu ve demiryolu hatları da projeye alternatif ulaşım imkanı sağlıyor....