06 / 05 / 2024

gqbar nispetiye

gqbar nispetiye

GQ Bar Etiler Nispetiye Caddesi'nde hizmete açıldı...

Nispetiye'de kiralar uçtu!

Sabah Gazetesi yazarlarından Mert Vidinli, Nispetiye'de kiraların arttığını yazdı. Vidinli, "Akmerkez'in yanındaki popüler mekanlardan biri yüksek kiralar yüzünden kapandı. Aylık 150 bin lira kira isteyen mülk sahibine direnemeyince mekanı kapatmak zorunda kalmışlar" diyor...

Etiler kentsel dönüşümle yeniden canlanacak!

Kapanan mekanlar nedeniyle Nispetiye Caddesi’nde kiralık ve satılık işyeri sayısı çok arttı. Suç, yüksek kira bedelleri, trafik yoğunluğu ve plansız girişimlerde aranıyor. 

Gürkan Şef, Nispetiye’de restoran açıyor!

Gürkan Şef, Etiler Nispetiye’deki yeni mekânıyla fark yaratmaya hazırlanıyor. Üç yıl gibi kısa sürede dünya çapında işlere imza atan Etin Jönü Gürkan Topçu, Nişantaşı’ndan sonra Etiler’e yeni bir soluk getiriyor.

Orjin Grup’un Etiler Nispetiye'deki arsasının imar planı değişti!

DOĞUŞ Holding ile birlikte hayata geçirdiği İstinye Park projesiyle gayrimenkul sektöründe adından söz ettirmeye başlayan Orjin Grup’un uzun süredir beklediği imar planı değişikliği gerçekleştirildi.

Asas Yapı Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Yapı Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Özdoğan ve Osman Özdoğan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Beşiktaş, Levent Mahallesi, Nispetiye Caddesi'nde kuruldu.

D.ream'ın 8. restoranı açılıyor!

İstanbul Etiler'deki Nispetiye Caddesi’nde Doğuş Grubu’na ait D.ream markalarının sayısı artıyor. Bu cadde üzerinde 7 restoranı ile hizmet veren D.ream, son olarak Bigchefs’in yerine de yeni bir marka getirmeye hazırlanıyor.

Pelin Karahan Etiler'de dükkan arıyor!

Oyuncu Pelin Karahan " En büyük hayalim" dediği pastaneyi açmak için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu Etiler'de dükkan aramaya başladı. Nispetiye Caddesi'nde dükkan bakan Karahan dizi tatile girer girmez çalışmaları hızlandıracak.

Al Khaledi Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Khaledi Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Q.Salman Hashım Hashım tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak Uygar İş Merkezi'nde kuruldu.

Akmerkez’e komşu 10 katlı Kızılay Oteli yapılacak!

Türkiye Kızılay Derneği’nin İstanbul Etiler Nispetiye Caddesi üzerindeki 2 bin 134 metrekare büyüklüğündeki arsasına 10 katlı otel yapılacak. İBB araziyle ilgili 3 ayda karar değiştirdi

MGE Gayrimenkul Yatırımları ve Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MGE Gayrimenkul Yatırımları ve Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Müge Özşirvan tarafından 55 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi'nde kuruldu.

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi, Ayhan Şekeroğlu Şube Müdürlüğünde 567 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Sarıyer, Hisarüstü Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Bebek Yolu Sokak'ta açıldı.

Metkoni İnşaat Turizm Elektrik ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metkoni İnşaat Turizm Elektrik ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Aydınoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak'ta kuruldu.

Elysium Apartments Lale fiyat listesi!

Elysium Apartments Lale fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Nispetiye'ye 2 dakika uzaklıkta olan projenin 2016 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor.

gqbar nispetiye Haberi

gqbar nispetiye


Ferit Şahenk'in patronu olduğu Doğuş Holding bünyesinde yeme içme sektöründeki D.ream firması, ünlü erkek dergisi GQ'nun barını açtı. 4,5 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan GQ Bar Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı. GQ Bar'ın açılışına GQ Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mirgün Cabas ev sahipliği yaparken, Özcan - Aylin Tahincioğlu, Sinan - Melda Kosif, Ferit - Diana Şahenk gibi isimler...