28 / 04 / 2024

Elysium Apartments Lale fiyat listesi!

Elysium Apartments Lale fiyat listesi!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Aparments Lale

Elysium Apartments Lale fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Nispetiye'ye 2 dakika uzaklıkta olan projenin 2016 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor.



Elysium Apartments Lale Konutları  Ofton İnşaat  imzası ile yükseliyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Elysium Apartments Lale fiyat listesi konutların alanları ve konumlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Projede kapalı otopark gibi çeşitli sosyal imkanlar bulunuyor. 


Toplamda 18 adet konuttan oluşan Ofton Elysium Apartments Lale Evleri İstanbul Etiler'de inşa ediliyor. Projede daireler 1+1, 1+1 bahçe dubleksi, 3+1 bahçe dubleksi ve 3+2 çatı dubleksi olarak dizayn edildi.


Etiler Elysium Apartments Lale konum olarak Bebek'e 3 dakika, Boğaziçi ve FSM Köprüsü'ne 2 dakika, Nispetiye'ye 2 dakika, Akmerkez'e 3 dakikalık mesafede yer alıyor. 

Elysium Apartments Lale fiyat listesi!

Mayıs 2016 tarihinde tamamlanması öngörülen Elysium Apartment Lale Etiler'de fiyatlar 890 bin TL'den başlıyor ve 4 milyon 510 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 


Tel: 444 5 350 

Web: www.ofton.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön