30 / 06 / 2024

GR Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

GR Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

GR Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Gürman Şeremetli tarafından kuruldu.

Mavikapı Suit Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavikapı Suit Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yağış tarafından kuruldu.

Smas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahri Seyhun tarafından kuruldu.

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Özerler ve Remzi Kocatürk ortaklığında kuruldu.

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatuk Şirin tarafından kuruldu.

Menesa Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menesa Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Erkul tarafından kuruldu.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Voka İnşaat Organizasyon Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voka İnşaat Organizasyon Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Volkan Kafadar tarafından kuruldu.

Mahzad Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahzad Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Mahsa Norousta ve Mehmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

İstanbul Port Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Port Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de Nur Muhammed Genç ve Tarık Kaya ortaklığında kuruldu.

Carthage Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carthage Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ali Shadab Anvari ve Fikret Yılmazel ortaklığında kuruldu.

Sleep Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sleep Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Keziban Demir, Meral Dündar ve Murat Dündar ortaklığında kuruldu. 

Ertok Ruz Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertok Ruz Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de Erdal Tokmakcı ve Ertuğrul Bingöl ortaklığında kuruldu.

Zanardi Life Turizm Otelcilik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zanardi Life Turizm Otelcilik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şİle'de Sacit Asak ve Tevfik Enver Selçuk ortaklığında kuruldu.

GR Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

GR Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

GR Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Gürman Şeremetli tarafından kuruldu.

GR Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Sirket amaç ve konularıyla ilgili olarak asagıdaki islemleri yapar: 1.Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eglenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kıs sporları, doga sporları, dag turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dag,deniz ve diger su spor ve eglenceleri rafting,su kayagı,yüzme ve bu alandaki diger dag ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve isletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir,...