Grand Hyatt Istanbul taksim Haberi
Kişiye özel servis anlayışında farklılık yaratan 34, canlı mutfak şovları, ayrıcalıklı atmosferi ve Grand Hyatt Istanbul’un İtalyan Executive Şefi Fabio Brambilla’nın yönetiminde Akdeniz ve Türk mutfağı temel alınarak hazırlanan “Güneş’in Mutfağı” (Food of the Sun) konsepti ile misafirlerine yepyeni ve farklı bir lezzet deneyimi yaşatıyor.
Restoran anlayışına farklı bir boyut getiren 34’te; özel misafirlerinizi Şef ile birlikte ağırlabileceğiniz “Kitchen”, özel soslarla marine edilmiş fırın ve ızgara çeşitlerinin yer aldığı “Smoke House”, 30 farklı peynir çeşidi, şarküteri ürünleri ve mezelerin yer aldığı “Charcuterie & Cheese Room”, başdöndüren pasta ve tatlı çeşikleri sunan “Patisserie” ve dumanı üstünde taze pişmiş fırın ürünlerinden oluşan “Bakery” olmak üzere beş ayrı konsept bir arada sunuluyor. Ayrıca 34’ün dünya çapındaki şeflerinin misafirlerin önünde hazırladığı yemekler, adeta interaktif...