13 / 05 / 2024

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi iletişim

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi iletişim

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Seydan Çiçen tarafından kuruldu.

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Maral tarafından kuruldu.

Grand Tower Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Tower Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Güven tarafından kuruldu.

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Özdemir tarafından kuruldu.

Fatih İstanbul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Fatih İstanbul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamza Tali tarafından kuruldu.

Dmr Grand Suit Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Grand Suit Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Demir tarafından kuruldu.

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da R.K. Mohammed Mohammed ve Sercan Güven ortaklığında kuruldu.

Grand Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Osama M Suleıma Eljerbı ve Zeınab Mohamed Shıbanı ortaklığında kuruldu.

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Müstesna İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Müstesna İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te kuruldu.

Svg Grand Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svg Grand Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Yörük, Enes Akça, Hasan Bingöllü ve Veysel Bulut ortaklığında kuruldu.

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi açıldı!

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi 100 TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akyüz tarafından açıldı.

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi iletişim Haberi

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi iletişim

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Seydan Çiçen tarafından kuruldu.

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi konusu:
1. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2. Ülke turizminin kalkınması amaçlı organizasyonlar ve rezervasyon işlemleri yapar, yaptırır. Seyahat organizasyonları gerçekleştirilebilmesi için yabancı büyükelçilikleri ve konsolosluklarının namına vize başvurularının koordinasyonunu ve bu konuda danışmanlık ve müşavirlik hizmetlerinin verilmesi. 3. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 4. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını...