28 / 04 / 2024

Grand Prestige istanbul otel yıkım uyarısı

Grand Prestige istanbul otel yıkım uyarısı

Ruhsata aykırı yapılan Doğuş Holding’e ait gökdeleni yıkmaya başlayan Sarıyer Belediyesi, kaba inşaat halinde bekleyen otel için de Uran Holding’i uyardı.Belediye Uran Holding’e “Projeyi bitirmezseniz yıkacağız” dedi.

Grand Royal Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Grand Royal Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Demirci tarafından açıldı.

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Seydan Çiçen tarafından kuruldu.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarının hizmetine açtığını açıkladı...

3. İstanbul Grand Rezidans'ta peşinde yüzde 15 indirim fırsatı!

3. İstanbul Grand Rezidans'ta peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Başakşehir 3. İstanbul Grand Rezidans projesi 140 daireden meydana geliyor.

3. İstanbul Grand Rezidans ev fiyatları!

Grand Rezidans projesi 3. İstanbul Evleri projesinin suit etabı olarak İstanbul Başakşehir'de yükseliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

3. İstanbul Grand Rezidans'ta daire fiyatları ne kadar?

3. İstanbul Grand Rezidans projesi 140 daireden meydana geliyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. Peki 3. İstanbul Grand Rezidans'ta daire fiyatları ne kadar?

3. İstanbul Grand Rezidans fiyatlar!

Ön taleplerin toplandığı 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans'ta lansmana özel yüzde 5 ilave indirim sağlanıyor. 3. İstanbul Grand Rezidans fiyatlar 299 bin liradan başlıyor

3. İstanbul Grand Residence satılık daire!

Ön taleplerin toplandığı 3. İstanbul Grand Residence satılık daire fiyatları 299 bin liradan başlıyor ve 773 bin liraya kadar çıkıyor. Proje 140 daireden oluşuyor.

3. İstanbul Grand Rezidans nerede? İşte lokasyon!

Peşinde yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Grand Rezidans projesinde daire fiyatları 299 bin liradan başlıyor. Peki 3. İstanbul Grand Rezidans nerede? İşte lokasyon!

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Üçüncü İstanbul Grand Rezidans teslim tarihi!

Toplam 140 adet daireye verilen 3. İstanbul Grand Rezidans'ta fiyat listesi 299 bin lira ile 773 bin lira arasında değişiyor...

3. İstanbul Grand Rezidans fiyat!

Ön satışların başladığı 3. İstanbul Grand Rezidans projesi 140 adet daireden meydana geliyor. 3. İstanbul Grand Rezidans fiyat listesi 299 bin lira ile 773 bin lira arasında değişiyor.

Grand Prestige istanbul otel yıkım uyarısı Haberi

Grand Prestige istanbul otel yıkım uyarısı

Maslak’ta Doğuş Holding’e ait 120 metre yüksekliğindeki gökdelenin yapı ruhsatına aykırı inşa edildiği için yıkımına başlayan Sarıyer Belediyesi, ilçedeki bir başka sembol yapı için de düğmeye bastı.


2002 yılından bu yana kaba inşaat halinde bekleyen Hacıosman’daki Grand Prestige İstanbul adlı otel için devreye giren belediye, mal sahibi Uran Holding’e “Projeyi bitirmezseniz yıkacağız” dedi.


TAKVİM BELLİ DEĞİL


Yapı ruhsatları geçtiğimiz yıllarda mahkeme tarafından iptal edilen otel için yeni imar planlarına uygun olarak ruhsat alması gereken Uran Holding’in 24 kat inşaat hakkı bulunuyor. Temeli 90’lı yıllarda İsmet Uran tarafından atılan otel inşaatı, ünlü işadamının 1995 yılında uğradığı silahlı saldırıda öldürülmesinin ardından durmuştu. Önceliği Ankara’daki konut projelerine veren Uran Holding, 317 odalı beş yıldızlı otel ve 108 rezidansın yer alacağı proje için yakın zamanda adım...