07 / 05 / 2024

Graniser irtibat

Graniser irtibat

Türkiye seramik pazarında yenilikleri, modernliği ve eşsiz tasarımları tüketicileriyle buluşturan Graniser, her sene olduğu gibi bu sene de yepyeni koleksiyon ve serileriyle, İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen Cersaie Fuarı’nda gövde gösterisi yaptı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Graniser Seramik 1 milyar TL ciroya koşuyor!

Seramik karo üreticisi Graniser Seramik, 240 milyon TL ciroyla sektörün önde gelen oyuncularından biri. Graniser Seramik şu sıralar 1 milyar TL ciroya koşuyor.

Graniser, şirket avında!

Graniser Seramik hem yurtiçinde hem de yurtdışında birer şirket satın almaya hazırlanıyor. Adı açıklanmayan seramik üreticisi yerli şirket, yaygın bir mağaza ağına sahip.

Graniser Taxim ile vintage ahşap dokusu evlerinizde!

İnovatif tasarımlarıyla dekorasyon dünyasına özel seriler sunan Graniser Seramik, Taxim koleksiyonu ile yaşam alanlarına vintage ahşap dokusunu taşıyor. Taxim serisinin farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

Graniser Seramik Kackar serisi ile sıcak görünüm!

Graniser Seramik Kackar serisi, özellikle dış mekanlara doğal ve sıcak bir görünüm kazandırıyor. Kackar serisi, butik otel, kafeterya, lokanta gibi mekanların zemin dekorasyonuna da yeni bir boyut getiriyor.

Graniser Seramik, Unicera Fuarı'nda büyük beğeni kazandı!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera Fuarı'nda vitrine çıkardı.

Graniser Seramik yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda tanıtacak!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda vitrine çıkarıyor. Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Graniser Seramik trend ürünleriyle Unicera Fuarı'nda!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda vitrine çıkarıyor. Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Graniser Seramik'ten çalışanlarına kıdem töreni!

Graniser Seramik'in Akhisar fabrikasında gerçekleştirdiği kıdem töreninde firmada 15. yılını dolduran çalışanları kutlayan Hacıoğlu, üretimin ihracata yansıyan oranıyla sektörde lider konumda bulunduklarını belirtti.

Graniser irtibat Haberi

Graniser irtibat

23-27 Eylül tarihleri arasında İtalya’da gerçekleşen, Avrupa’nın en büyük Uluslararası Seramik, İnşaat ve Banyo Aksesuarları fuarı Cersaie'nda bu yıl Graniser, iddalı standı, geniş ürün yelpazesi ve şık tasarımları ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Fuarda Graniser, traverten deseni ile göz kamaştıran Mercury, doğal taş dokusu ile mekanlara ferahlık hissi katan Loft, sadeliği ve kaliteyi bir arada sunan Broadway, ahşabın sıcaklığını yansıtan Lancester serileri ile katılımcıların beğenisini topladı.

Sektörün çıtasını yükseltmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz

Cersaie Fuarı’nın sektör için çok stratejik bir kapı olduğunu vurgulayan Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu; “Tasarım ülkesi olan İtalya’da yenilikçi ve özgür tasarımlarımızı uluslararası sektör profesyonelleriyle buluşturmaktan ötürü çok mutluyuz.Türk firmaları,  modernizasyon yatırımları ile teknolojilerini sürekli olarak yeniliyor ve bu süreç içinde dünya standardında ürünler üretiyor. Avrupa’da yaşanan ekonomik...