27 / 04 / 2024

Gravür Zekeriyaköy

Gravür Zekeriyaköy

2 blokta 4 villadan meydana gelen Gravür Zekeriyaköy’de teslimler Eylül 2014’te başlayacak. 225 metrekare + 125 metrekare bahçesi bulunan villaların fiyatları 795 bin liradan başlıyor...

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Dekar Zekeriyaköy satışta! Yeni proje!

Geliştirdiği bahçeli ev konsepti ile gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Sarıyer Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Dekar Zekeriyaköy projesini satışa çıkardı. 

Berk Oktay Zekeriyaköy'den ev aldı!

Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay çifti, kirada oturdukları evden çıkma kararı aldı. Berk Oktay, Zekeriyaköy'den 3 milyon Türk Lirası bedelle ev aldı. 

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy projesinde konut sayısı değişti!

İstanbul’un Sarıyer İlçesindeki Zekeriyaköy'de büyük kısmı ağaçlık olan eski askeri arazide hayata geçirilen Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy projesinde kapasite artırılıyor. 

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

Demet Özdemir Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye villa aldı!

Acarkent'te kiralık evde yaşayan Demet Özdemir, kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel oyuncu Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye villa aldı.

Köy Zekeriyaköy tadilat yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın mülkiyetinde bulunan İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Zekeriyaköy Mahallesinde yer alan, 1790 Ada 4 Konut Parselinde revizyona gidildi, 245 adet olan konut sayısı 248 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları 16 Temmuz'da alındı...

Köy Zekeriyaköy projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Zekeriyaköy'deki KÖY projesi için ÇED süreci başladı.

Koronavirüs Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talebi artırdı! 

Koronavirüs salgınının Türkiye'de de etkisini göstermesi üzerine ve en çok vakanın İstanbul'da görüldüğünün açıklanması üzerine, İstanbul'da yaşayan birçok vatandaş sakin bölgelerdeki evlere gözlerini çevirdi. Bu süreçte Sarıyer Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talep arttı...

Zekeriyaköy KÖY projesini Yıldızlar İnşaat 349.7 milyon TL'ye inşa edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Zekeriyaköy KÖY projesi kısmi olarak tasdiye edilmişti. Emlak Konut, yüklenici Yıldızlar İnşaat ile 349 milyon 750 bin TL'ye sözleşme imzaladı... 

Zekeriyaköy Köy projesi kısmi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile  Siyah Kalem İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy projesinde bulunan 1789/2, 1789/4, 1790/3, 1790/4, 1789/3 ve 1791/4 parseller kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı...

Ormanada Zekeriyaköy'den 'Deneme Sürüşü' fırsatı! 

Ormanada Zekeriyaköy tarafından başlatılan 'Deneme Sürüşü' kampanyasıyla kirada oturulan ev 12 ay içinde satın alınmaya karar verilirse ödenen kira miktarı ve depozito ev fiyatından düşüyor.   

Gravür Zekeriyaköy Haberi

Gravür Zekeriyaköy

Sarıyer, Zekeriyaköy’ de doğa manzaralı, müstakil yaşamın kapılarını Gravür Zekeriyaköy Villaları’ nda açabilirsiniz. Şehir yaşamından uzak ama şehirden de uzaklaşmadan villa keyfi yaşabilirsiniz. 

Maslak tüneline 10 dakika,Maslak’ a 15 dakika mesafede, Hacıosman- Taksim metrosuna 10 dakikada ulaşabilirsiniz. 3. Köprü hemen yanı başınızda iki yakayı birleştirirken, yeni açılacak havalimanı ile dünyaya bağlanabilirsiniz.


Akıllı ev teknolojisi sayesinde villanızın kontrolü sizin ellerinizde, işinizde, yolda villanıza dönerken kombi ayarlarını yapabilir, villanızın yerden ısıtma sistemini çalıştırabilir ve evinizi kamera sistemi ile izleyebilirsiniz. Müstakil yaşamın sunduğu tüm rahatlığı Gravür Zekeriyaköy Villaları’nda sizleri bekliyor.

Gravür Zekeriyaköy Villaları butik bir proje konsepti ile ikiz dört villadan oluşmaktadır.  Projede her villanın kendine ait geniş bahçeleri yer almaktadır. Bahçe büyüklükleri 120 m2 olan villaların açık otoparkları bulunuyor. Akıllı ev teknolojisi ile donatılan...