02 / 05 / 2024

Grd İnşaat İnci Palas daire fiyatları

Grd İnşaat İnci Palas daire fiyatları

İstanbul'un Esenyurt bölgesinde yükselen GRD İnşaat İnci Palas daire fiyatları 'na haberimizden ulaşabilirsiniz...

İnci Palas ödeme planı!

İnci Palas ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor, proje tek blok halinde yükseliyor...

Grd İnşaat İnci Palas fiyatları!

GRD İnşaat’ın Esenyurt’ta hayata geçirdiği İnci Palas projesinin satış süreci devam ediyor. Grd İnşaat İnci Palas fiyatları 1 oda 1 salon konutlarda 139 bin liradan başlıyor

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Nisan'da!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Grd Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grd Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İdris Gündoğdu tarafından kuruldu.

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Kayı İnşaat'ın Litvanya’daki iki projesi durduruldu!

Yurtdışında en fazla iş yapan Türk firmaları arasında olan Kayı İnşaat 'ın, ENR’nin listesinde geçtiğimiz yıl 167’nci sırada yer alan iki önemli projesinde ciddi sorunlar yaşadığı ifade edildi...

GRD İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

GRD İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. GRD İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a yapıldı. 

12'nci Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Kazakistan'da Türkiye'den 14 firmanın da katıldığı 12. Uluslararası İnşaat Fuarı "SmartCity 2019" ve "Kaztraffic 2019" başladı.

Grd İnşaat İnci Palas daire fiyatları Haberi

Grd İnşaat İnci Palas daire fiyatları



GRD İnşaat’ın İstanbul'un Avrupa Yakasında Esenyurt’ta hayata geçirdiği İnci Palas projesinin satış süreci devam ediyor. 48 dairenin yer aldığı GRD İnşaat İnci Palas 'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. GRD İnşaat İnci Palas daire fiyatları haberimizin devamında mevcut.


1.500 metrekarelik inşaat alanında yükselen GRD İnşaat İnci Palas projesi tek blok halinde 10 katlı olarak tasarlandı. GRD İnşaat İnci Palas daire fiyatları ayrıntılı olarak şöyle sıralanıyor:


GRD İnşaat İnci Palas daire fiyatları:


69 metrekarelik 1 oda 1 salon daireler 149 bin liradan,

85 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler 189 bin liradan,

135 metrekarelik 3 oda 1 salon daireler 332 bin liradan satılıyor.