26 / 07 / 2024

GRED gayrimenkul sohbetleri

GRED gayrimenkul sohbetleri

Londra merkezli Türk Girişimi GRED, 12 – 17 Nisan tarihlerinde Bebek’teki ofisinde Türk yatırımcılara Berlin ve Londra’daki gayrimenkul fırsatlarını aktaracak.

Brexit sonrası Londra gayrimenkul pazarı masaya yatırıldı!

GRED, resmi iş ortağı olduğu Knight Frank ile Londra’ya ilişkin 4. urbanLAB toplantısını düzenledi. Toplantıda; İngiltere’deki gayrimenkul pazarları ve Batı Londra’nın Brentford bölgesinin en önemli dönüşüm projelerinden biri olan The Brentford Project değerlendirildi...

GRED yeni konut projelerini Londra’da tanıtacak!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul ve emlak danışmanlık firması Gred’in sahibi Meltem Türker, işlerinin yoğunluğu sebebiyle iki ülke arasında çalışmalara başladı.

GRED Türkiye Gayrimenkul Sohbetleri'nin ikincisi 10-14 Haziran'da!

he Global Showcase (Global Vitrin) adlı inovatif projesini hayata geçiren Türk girişimi GRED'in Gayrimenkul Sohbetleri’nin 10 – 14 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Türk gayrimenkul yatırımcıları dünyaya açılacak!

Türkiye'deki yatırımcıları dünyadaki gayrimenkul yatırım fırsatlarıyla buluşturmaya hazırlanan GRED Kurucusu Meltem Türker, "Türkiye'deki projeleri de Londra, Berlin, Tokyo gibi global pazarlara taşıyacağız" dedi.

GRED'in gayrimenkul sohbetleri yarın başlıyor!

Londra merkezli Türk Girişimi GRED, 12 – 17 Nisan tarihlerinde Bebek’teki ofisinde Türk yatırımcılara Berlin ve Londra’daki gayrimenkul fırsatlarını aktaracak.

GRED yeni konsept ofisi'ni Bebek'te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk Girişimi GRED (Global Real Estate Development), İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini hizmete açtı.

Londra merkezli Türk Girişimi GRED Yeni Konsept Ofisi'ni Bebek’te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti sunan Londra merkezli Türk Girişimi GRED, İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini yatırımcıların hizmete açtı. 

Gred Tr Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gred Tr Global Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Türker tarafından kuruldu. 

SHARE Gayrimenkul Paylaşım Sohbetleri 3 Ekim'de!

Sektöre değer katan ve gelişmesini sağlayan, “SHARE” Gayrimenkul Paylaşım Sohbetleri çok keyifli ve farklı şekilde büyüyerek devam ediyor.

SHARE4 Gayrimenkul Paylaşım Sohbetleri 16 Mayıs'ta!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları, 16 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek.

SHARE Gayrimenkul Paylaşım Sohbetleri 28 Haziran'da başlıyor!

Sektöre değer katacak ve gelişmesini sağlayacak yeni bir girişim “ShaRE” Gayrimenkul Paylaşım Sohbetleri. Yılda 4 kez düzenlenecek olan ShaRE etkinliğinin birincisini 28 Haziran Cumartesi günü Koleksiyon Tarabya'da düzenlenecek...

ShaRE Gayrimenkul Paylaşım Sohbetleri 28 Haziran'da başlıyor!

Sektöre değer katacak ve gelişmesini sağlayacak yeni bir girişim “ShaRE” Gayrimenkul Paylaşım Sohbetleri. Yılda 4 kez düzenlenecek olan ShaRE etkinliğinin birincisini 28 Haziran Cumartesi günü Koleksiyon Tarabya'da düzenlenecek...

ERA, ‘ERA Sohbetleri’nin ilkini bugün gerçekleştirdi!

ERA Türkiye’nin düzenlediği ‘ERA Sohbetleri’nde, Türkiye’de gayrimenkul pazarlama alanındaki fırsatlar masaya yatırılırken konut sektörü de uzmanlar tarafından değerlendirildi

GRED gayrimenkul sohbetleri Haberi

GRED gayrimenkul sohbetleri

Dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği yaparak İstanbul Bebek’teki konsept ofisini hizmete açan Türk girişimi GRED, 12 – 17 Nisan tarihlerinde Bebek’teki ofisinde Türk yatırımcılara Berlin ve Londra’daki gayrimenkul fırsatlarını aktaracak.Toplantılarla urbanLAB Berlin Konferansı’nda tanıtılan projelere dair özel sunumlar paylaşılacak, Mayıs ayında hedeflenen urbanLAB Londra Konferansı’nda tanıtılacak projelerin ön sunumları yapılacak.

Türk kadın girişimci Meltem Türker tarafından 11 sene önce İstanbul’da kurulan, 5 yıl önce de Londra’da hizmete başlayan GRED, Knight Frank ile başlattığı The Global Showcase (Gobal Vitrin) projesi kapsamında Mart ayında düzenlediği urbanLAB Berlin Konferansı’yla Berlin’deki üç lüks konut projesinin tanıtımını yaptı. 

The Global Showcase (Gobal Vitrin) projesi kapsamında Mayıs ayında urbanLAB Londra Konferansı düzenleyen GRED, bu kapsamda 12 – 17 Nisan tarihleri arasında öğleden...