03 / 05 / 2024

SHARE Gayrimenkul Paylaşım Sohbetleri 28 Haziran'da başlıyor!

SHARE Gayrimenkul Paylaşım Sohbetleri 28 Haziran'da başlıyor!

Sektöre değer katacak ve gelişmesini sağlayacak yeni bir girişim “ShaRE” Gayrimenkul Paylaşım Sohbetleri. Yılda 4 kez düzenlenecek olan ShaRE etkinliğinin birincisini 28 Haziran Cumartesi günü Koleksiyon Tarabya'da düzenlenecek...



Gayrimenkul sektörü, geliştiricileri, mimarları, şehir plancıları, yapım firmaları, malzeme üreticileri, finans kurumları, hukukçuları, vergicileri, satış, kiralama ve pazarlamacıları, reklam ve PR şirketleri, danışmanları, bürokratları, akademisyenleri ve elbette tüm bu yapılar altında çalışan profesyonelleri ile dev ve değerli bir sektördür ve bu değerli paydaşlar sayesinde ilerlemekte ve yaşamlarımızı, şehirlerimizi, geleceğimizi ve ekonomimizi şekillendirmektedir. 


Sektörün ürettiği bilgi ve deneyimlerin doğru, şeffaf ve samimi biçimde paylaşıldığı, birbirinin gelişmesine yarayan organizasyonlar pek gerçekleştirilemedi. Başarılı ancak ticari örneklerde ise ücretler çok yüksek. Konuşmacılar da çoğunlukla sponsorlar. SHARE Paylaşım Sohbetleri, bu pahalı düzeni değiştirmek için yurtdışındaki onlarca başarılı etkinliğin doğru ve güzel özellikleri incelenerek yapılandırılmış olup, katılım ücreti ise yalnızca 50 TL olarak belirlendi. 


İlk ShaRE etkinliğini 28 Haziran Cumartesi günü Koleksiyon Tarabya'da gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Etkinliğimiz saat 10.00 da başlayıp 16.00 da tamamlanıyor ve tam 12 değerli konuşmacının 15 dakikalık değerli sektörel paylaşımlarını dinleme fırsatı yakalıyoruz. 


SHARE Paylaşım Sohbetleri'ne katılım için ciddi bir talep, ancak belirli bir kontenjan olacağından, toplantılara katılım için ön kayıt olunması gerekmektedir. Kayıt ile amacımız aşırı yığılmaları doğru yönetmek. 28 Haziran'daki ilk toplantımızın kontenjanı 100 kişi ile sınırlı. İlerleyen etkinliklerde sayıyı 250 ye daha sonra da 500 kişiye arttırmak için hazırlıklarımız devam ediyor. 

 

Toplantılar mesleki gelişim ve networking amaçlı olarak planlanmıştır; toplam 2 saati bulan 2 kahve arası ve öğlen yemeğinde sektörün birbiriyle tanışmasını ve paylaşımının arttırılması hedeflemektedir. 


Toplantıya Koleksiyon Tarabya ev sahipliği yapıyor, yeşil açık alanları, mimarisi ve sorunsuz otoparkı ile en keyifli mekanlardan biri. 


Geri Dön