18 / 05 / 2024

Gred londra gayrimenkul pazarı

Gred londra gayrimenkul pazarı

GRED, resmi iş ortağı olduğu Knight Frank ile Londra’ya ilişkin 4. urbanLAB toplantısını düzenledi. Toplantıda; İngiltere’deki gayrimenkul pazarları ve Batı Londra’nın Brentford bölgesinin en önemli dönüşüm projelerinden biri olan The Brentford Project değerlendirildi...

İstanbul gayrimenkulde Londra’dan pahalı mı?

Gayrimenkul yatırımcısı son dönemlerde Londra'ya ilgi gösteriyor. Özellikle kentte üretilen yeni projeler, İstanbul’un fiyatlarının gerisinde kaldı...

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

The Verdean’ın ikinci etabı Türkiye'de satışta! 

Knight Frank’in Türkiye’deki resmi ortağı ve Türkiye’nin global emlak markaları arasında yer alan Gred, Londra’daki projesi The Verdean’ın ikinci etabını Türkiye’de satışa çıkardı. İşte ayrıntılar...

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Esas Holding, Londra'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kamışlı'nın gayrimenkul yatırımı açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi açıldı!

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi bugün Çatalca'da 59 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Döğme tarafından açıldı.

Brexit sonrası Londra gayrimenkul pazarı masaya yatırıldı!

GRED, resmi iş ortağı olduğu Knight Frank ile Londra’ya ilişkin 4. urbanLAB toplantısını düzenledi. Toplantıda; İngiltere’deki gayrimenkul pazarları ve Batı Londra’nın Brentford bölgesinin en önemli dönüşüm projelerinden biri olan The Brentford Project değerlendirildi...

Hülya Avşar gayrimenkul zengini çıktı!

55 yaşındaki güzel oyuncu Hülya Avşar gayrimenkul zengini çıktı. Avşar'ın İstanbul, Bodrum, Ayvalık, Londra'da gayrimenkulleri, İstanbul-Riva'da 900 dönüm arazisi bulunuyor.

GRED yeni konut projelerini Londra’da tanıtacak!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul ve emlak danışmanlık firması Gred’in sahibi Meltem Türker, işlerinin yoğunluğu sebebiyle iki ülke arasında çalışmalara başladı.

GRED konut projelerini cemiyete tanıttı!

Türk ve yabancı yatırımcıları Türkiye'den ev sahibi yapmak için danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Gred, Berlin ve Londra'nın önce gelen konut projelerini cemiyet hayatına tanıttı.

GRED Türkiye Gayrimenkul Sohbetleri'nin ikincisi 10-14 Haziran'da!

he Global Showcase (Global Vitrin) adlı inovatif projesini hayata geçiren Türk girişimi GRED'in Gayrimenkul Sohbetleri’nin 10 – 14 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Türk gayrimenkul yatırımcıları dünyaya açılacak!

Türkiye'deki yatırımcıları dünyadaki gayrimenkul yatırım fırsatlarıyla buluşturmaya hazırlanan GRED Kurucusu Meltem Türker, "Türkiye'deki projeleri de Londra, Berlin, Tokyo gibi global pazarlara taşıyacağız" dedi.

Gred londra gayrimenkul pazarı Haberi

Gred londra gayrimenkul pazarı

Türk yatırımcılara yurtdışında konut ve perakende gayrimenkul edinme konularında danışmanlık ve aracılık hizmetleri sağlayan GRED, resmi iş ortağı olduğu Knight Frank ile MAG Medya organizasyonu ile düzenlediği The Global ShowCase (Global Vitrin) projesi kapsamındaki Brexit sonrası Londra’ya ilişkin 4. urbanLAB toplantısını İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenledi. 

Dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank’in Türkiye’deki resmi iş ortağı GRED (Global Real Estate Development), inovatif projesi “The Global Showcase” (Global Vitrin) kapsamındaki urbanLAB toplantılarının 4.'sünü 6 Mart Cuma günü İstanbul Çırağan Sarayı’nda yapıldı. 

GRED Kurucusu ve CEO’su Meltem Türker, Knight Frank Küresel Pazarlar Londra Temsilcisi Logan Cordy ve The Brentford Projesi Satış Yetkilisi John Wood’un ve Ballymore Group Turkiye yetkilisi Lucca Garrat’in katılımıyla gerçekleşen toplantıda; İngiltere’deki gayrimenkul pazarları, Brexit sonrası ekonomik değerlendirmeler konuşuldu ve...