05 / 05 / 2024

Green Hıll iletişim

Green Hıll iletişim

Muğla-Milas Güllük'te hayata geçirdiği konut projeleri ile önemli konut üreticilerinden biri haline gelen Kırdağ İnşaat, hayata geçirdiği Green Hıll projesini 8 ay sonra teslim ediyor.

En yüksek kazanç bilgi ve iletişim sektöründe!

Türkiye'de geçen yıl en yüksek yıllık ortalama brüt kazancı, 100 bin 467 lirayla bilgi ve iletişim faaliyetlerinde çalışanlar elde etti.

Taksim Hacıhüsrev iletişim!

Ön sözleşme döneminde olan Taxim Hacıhüsrev projesi tamamlandığında 3 bin konut bünyesinde bulunduracak. Taksim Hacıhüsrev iletişim için telefon numarası 0212 581 44 44 olarak belirtiliyor.

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev iletişim!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından yükseliyor. Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 212 04 04 olarak belirlendi.

İzmir Bornova Green iletişim!

Ege ve Yaşar Üniversitelerinin yanıbaşında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Bornova Green iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 (232) 388 08 91 olarak belirlendi.

Green İst Güneşli iletişim!

Green İst Güneşli iletişim için 0212 503 07 75 veya 0212 503 07 76 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin hemen yapıldığı projede daire fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Rotana’nın iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana’nın stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek.

Sky Tower Otel iletişim!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası kapsamında 6 yıllığına her yıl 1 hafta boyunca her şey dahil tatil imkanları sunuluyor. Sky Tower Otel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Green Village Şile 2 iletişim!

Green Village Şile 2 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön talep toplanan projede lansman öncesi yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Proje Burçkale Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Bursa Kestel Zorlupark Evleri iletişim bilgileri!

128 daireden meydana gelen Bursa Kestel Zorlupark Evleri akıllı sistemle donatılıyor. Akıllı daire sisteminin bulunduğu projede satışlar devam ediyor. Bursa Kestel Zorlupark Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bien Guide İletişim ile anlaştı!

2001 yılından bu yana farklı sektörlerdeki kurumların iş ve iletişim hedeflerine yönelik iletişim danışmanlığı hizmeti veren Guide İletişim, müşteri portföyüne Dünyaca ödüllü tasarımları ile Türkiye’de birçok ilki gerçekleştiren Bien Seramik’i ekledi.

İncek Green iletişim!

İncek Green iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 312 460 00 01 olarak belirlendi. Sinpaş İncek Green Ankara projesinde teslimlerin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanuyor...

Green Hıll projesi 8 ay sonra teslim edilecek!

Muğla-Milas Güllük'te hayata geçirdiği konut projeleri ile önemli konut üreticilerinden biri haline gelen Kırdağ İnşaat, hayata geçirdiği Green Hıll projesini 8 ay sonra teslim ediyor.

Green Hıll iletişim Haberi

Green Hıll iletişim



Kırdağ İnşaat Güllük'te standartları yükseltti Her bir projesinde ilklere ve yeniliklere imza atmayı bir ilke haline getiren Kırdağ İnşaat, kalite konusunda oluşturduğu üst standartlarla bölgede fark yaratıyor. Projelerinde her bir detayı farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde oluşturan Kırdağ İnşaat Yönetim Kuru Başkam Behçet Kırdağ ile şirketi ve projeleri konuştuk. 


Behçet Bey, Kırdağ İnşaatı yakından tanıyabilir miyiz? 


Kırdağ İnşaat'ı ilk olarak 2004 yılında Kırdağ Sarl  markası ile İngiltere'de kurdum. New Bond Caddesi Mayfair eyaletinde birbirinden değerli çalışmalarda yaptım. Konuştuğum dil Fransızca olduğu için 2005 yılı başmda şirketi Fransa'ya taşıdım. Hâlihazırda bu şirket yurtdışı faaliyetlerine devam etmektedir. 

Ancak Türkiye'de olan özlem sebebiyle bizleri ülkemizde de bir şeyler yapmaya yönlendirdi. 2008 yılında Milas'ın Güllük beldesinde Kırdağ İnşaatı kurdum. Ancak Türkiye'ye döndüğümde ortamı pek bilmiyordum. En...