24 / 07 / 2024

Green İst satılık daire alternatifleri

Green İst satılık daire alternatifleri

Saray Grup Green İst nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Green İst Evleri projesinde 1+1, 2+1,3+1,4+1,4.5+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Konutta rekor üstüne rekor! Satılık ev fiyatları yüzde 172, kiralar yüzde 152 arttı! İstanbul yine zirvede!

Satılık ve kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından Türkiye'deki konut fiyat artışları ve konut fiyatları değerlendirildi. Bu kapsamda satılık ev fiyatlarının yüzde 172, kiraların yüzde 152 arttığı belirlendi...

Ankara Green Flats satılık!

Ankara Green Flats satılık konut tipleri 4+1 olarak dizayn edildi. Ruhsat ve proje çalışmaları devam eden proje Doğukan Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Ncadde Agora Özyurtlar Evleri satılık!

Ncadde Agora Özyurtlar Evleri satılık daire tipleri stüdyo ve 1+1, 2+1 şeklinde dizayn edildi. Toplam 144 adet daireden meydana gelen proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Nef İŞ GYO Topkapı satılık!

Nef İŞ GYO Topkapı satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 80 bin 239 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan projede 16 adet dükkan yer alıyor.

Esenyurt Ncadde Agora satılık daire!

Esenyurt Ncadde Agora satılık daire tipleri stüdyo ve 1+1 şeklinde dizayn edildi. Toplam 24 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede 144 adet daire yer alıyor.

Nef Topkapı İŞ GYO satılık daire!

Nef Topkapı İŞ GYO satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 3 bin 565 tane daireden oluşacak olan proje Eski Şişecam Fabrikası arazisinde inşa edilecek.

İŞ GYO Nef Topkapı satılık daire!

İŞ GYO Nef Topkapı satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 85 adet sosyal üniteden meydana gelen projede toplam 3 bin 565 tane daire yer alıyor.

Agora Ncadde Rezidans satılık!

Agora Ncadde Rezidans satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Yüzde 18 KDV oranı uygulanan projede studyo daireler 172 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Eyüp 5. Levent satılık!

Eyüp 5. Levent satılık daire tipleri arasında stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı seçenekler yer alıyor. Eyüp Alibeyköy lokasyonunda yükselen proje 4 bin 64 adet konuttan oluşuyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. Projede 1. etaptaki 180 daire için satışlar bugün yapılıyor.

Nurol Life Residence satılık!

Nurol Life Residence satılık dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede toplam 502 adet daire bulunuyor.

Cebeci Residence Pendik satılık!

Cebeci Residence Pendik satılık daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 şeklinde dizayn edildi. Cebeci Gruop imzası ile hayata geçirilen projede ofisler, ticari üniteler ve konutlar bulunuyor.

Dumankaya Çayırova Gebze satılık!

Dumankaya Çayırova Konutları 142 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor. Projede yer alan konutların stüdyodan, 4 oda 1 salona kadar şekillenmesi planlanıyor. Dumankaya Çayırova Gebze satılık dairelerin fiyatları haberimizde yer alıyor.

Green İst satılık daire alternatifleri Haberi

Green İst satılık daire alternatifleri


Green İst projesi İstanbul Avrupa yakasında Bahçelievler'de inşa ediliyor. Projenin satış süreci devam ediyor.


Saray Grup Green İst nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor.  Saray Grup Green İst nerede sorusunun yanıtından önce proje hakkında bilgi verelim.


Saray Grup imzası taşıyan Green İst Evleri 174 adet konuttan meydana geliyor. 


Green İst satılık daire alternatifleri kapsamında1+1, 2+1,3+1,4+1,4.5+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor. Green İst Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 78 metrekare ile 351 metrekare arasında değişiyor. 


Bahçelievler Green İst ödeme:

Bahçelievler Green İst ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.


Green İst Evleri projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Saray Grup Green İst nerede? 

Yalçın Koreş Caddesi No:14 Güneşli-Bağcılar/İSTANBUL


Telefon:  0212 503 07 75 - 0212 503 07 76 

Web...