16 / 05 / 2024

Green Lake İnşaat adres

Green Lake İnşaat adres

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulla M. Obaıd Ahmed tarafından kuruldu.

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uğur tarafından kuruldu.

Green Lotus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lotus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Coşkun tarafından kuruldu.

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hüsnü Şimşek tarafından kuruldu.

Villa Green İnşaat Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Villa Green İnşaat Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Olcak Taşlık tarafından kuruldu.

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Emin Demir, Bülent Özgür Kılıç ve Reşat Alp Başar ortaklığında kuruldu.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmed Mohammed Alıyu, Ali Metin Celayer ve Tamı-Tabhon Adu ortaklığında kuruldu.

Green Builder İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Green Builder İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi Esenyurt'ta A. Zız F M N A. tarafından kuruldu. 

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

İkt Green Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

İkt Green Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Demirci tarafından kuruldu.

Green Oasis İnşaat Zirai Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Oasis İnşaat Zirai Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alomar Alkhalil tarafından kuruldu.

Green Saroz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Saroz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Bozca tarafından kuruldu.

Green Lake İnşaat adres Haberi

Green Lake İnşaat adres

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulla M. Obaıd Ahmed tarafından kuruldu.

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

Her türlü insaat taahhüt isleri;konut,isyer ve ticaret hane insaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerine kat karsılıgı binalar yapmak,satmak veya satın almak ilgili merciler nezdinde ruhsatını almak bunlarıntapuda tevhid , ifraz ve cins tashihi islemlerinde bulunmak iskan müsaadesini almak tesis edilmis ipotekleri fek etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ergenekon Mahallesi Cumhuriyet Cad. NO: 147/3...