01 / 05 / 2024

green life rezidans

green life rezidans

129 konutluk Green Life Rezidans projesinde daire satışları başladı. Kurtköy'de yükselen projede ev fiyatları 119 bin liradan başlangıç gösteriyor

Kurtköy Green Life Residence ne zaman teslim edilecek?

Pendik Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Green Life Residence projesi 9 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Projenin hafriyat çalışmaları başladı

Greenlife Residence'ta satışlar başladı! 119 bin TL'ye!

Kar Yapı ve Kulhan İnşaat ortaklığında Kurtköy'de hayata geçirilen Greenlife Residence projesinde satışlar başladı

Mara Green Life'ta yüzde 40 peşinatla 4+1 villa! Yeni proje!

NZM İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mara Green Life projesinde 24 villa bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Mara Green Life projesi Kocaeli İzmit'te hayata geçiriliyor. 

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

22 senedir arsa alım satımında faaliyetlerine başarıyla devam eden Greenlife, yatırımcılara getiri potansiyeli yüksek bölgelerde kazanç sağlıyor. 

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları başladı! 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları resmen başladı. Projede 200 metrekarelik arsa sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Green Life My Garden 2'de son parseller! Eylül'de teslim!

Green Life My Garden 2 projesinde son parsellerin satışı devam ediyor. Projenin teslimlerinin Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı ve Yaşar Kavşut ortaklığında kuruldu.

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.

Green Life Residence Antalya'da 0,60 faizle 120 ay vade fırsatı!

Antalya Döşemealtı'nda yükselen Green Life Residence projesi Müeahhit Halil Uçar tarafından inşa ediliyor. Lansmana özel satışların yapıldığı projenin 197 gün sonra tamamlanması planlanıyor.

Antwell Life Care Residence projesinin temeli atıldı!

Ant Yapı’dan bir ilk daha. Türkiye’nin sağlık hizmeti konseptli ilk rezidansı özelliğini taşıyan Antwell Life Care Residence için ilk harç, törenle atıldı.

10 soruda Antwell Life Care projesi!

Antwell Life Care projesi Çamlıca eteklerinde hayata geçiriliyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan projede 5 yıl kira garantisi bulunuyor.  İşte 10 soruda Antwell Life Care projesi...

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi!

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan proje Çamlıca eteklerinde, Emaar Square’in hemen yanı başında yer alıyor. 

Çamlıca Antwell Life Care fiyatları 2018!

Toplam 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana gelen Antwell Life Care projesinde daire teslimlerinin 2019 Haziran'da yapılması öngörülüyor..

Antwell Life Care Rezidans fiyatlar!

Antwell Life Care Rezidans fiyatlar kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatları 10 bin TL'den başlıyor. Proje Ant Yapı imzası taşıyor...

Antwell Life Care Residence fiyat!

5 yıl kira garantisi sunulan Antwell Life Care Residence, Ant Yapı imzasıyla 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana geliyor.  İşte Antwell Life Care Residence fiyat listesi...

green life rezidans Haberi

green life rezidans

Hafriyat çalışmalarının başladığı Green Life Rezidans projesi Pendik Kurtköy'de 5 bin 348 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 129 konutluk projede 14 farklı daire tipi yer alıyor. Daireler 1+0'dan 3+1'e kadar çeşitlendirildi. 


9 katlı 3 blok halinde yapılan Green Life Residence projesi tek blok görünümünde olacak. Kar Yapı ve Kulhan İnşaat ortaklığının hayat verdiği Greenlife Residence projesinde teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Projede dairelerin büyüklükleri 38 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor.


Greenlife Residence projesinde ev fiyatları 119 bin liradan başlıyor, 399 bin liraya kadar yükseliyor. Projede firma bünyesinde 24 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Peşinat olarak konut bedelinin 3'te biri ödeniyor.


Deprem yönetmeliğine uygun olarak yapılan Green Life Residence projesi radye temel sistemiyle yapılıyor. Projenin temel ve bodrumda su ve sıvı...