06 / 05 / 2024

Green Top Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Green Top Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Green Top Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdalraouf M.A imzasıyla kuruldu.

Styrıan Green Heart Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Styrıan Green Heart Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Wolfgang Felberbauer tarafından kuruldu.

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Beyzanur Top, Fatih Kazak, Harun İrgin ve Mehmet Can Abbasoğlu ortaklığında kuruldu.

Al Asaf Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Al Asaf Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Muhammet Emin Yurtlu ve Yavuz Topçu tarafından kuruldu.

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Mahmoud Hafez M Fares ve Ranıa Ahmad M Alshahrour ortaklığında kuruldu.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı ve Yaşar Kavşut ortaklığında kuruldu.

Eyüpsultan'da 40 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, Bayrampaşa mevkii, 162 ada 36 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 40 milyon TL'ye satıyor...

Dna Şehircilik Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Dna Şehircilik Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Topçu tarafından kuruldu.

Mutluolun Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mutluolun Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Topçu ve İlyas Bilgi tarafından kuruldu.

Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilirsiniz!

RE/MAX Fores Gayrimenkul Danışmanı Ömer Günce Akça Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilmenin detaylarını anlattı...

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Yahya    Al Ghafır tarafından kuruldu.

Green Top Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Haberi

Green Top Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Green Top Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdalraouf M.A imzasıyla kuruldu. 


Green Top Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.  -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Araç kiralama ve filo kiralama hizmetleri yapmak. -Her türlü elektrik ve elektronik ev aletleri; buzdolabı, bulaşık, çamaşır makineleri, triko ve nakış makineleri, teyp, radyo, televizyon, müzik seti, mutfak robotları,saç kurutma makinesi alım satım, tamiri, bakımı, bunlarla ilgili  yedek parça aksamlarının ithalatı, ihracatı, toptan ve perakende alım...