05 / 05 / 2024

Green Valley Emlak yeni yatırımları

Green Valley Emlak yeni yatırımları

Green Valley Emlak Türkiye' de yatırımlarını büyütme kararı aldı. Böylece daha önce 60 milyon dolar olarak açıklanan yatırım tutarı da 575 milyon TL' ye yükseltildi...

Green Group Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Green Group Emlak Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Malık NAsır Mehmood tarafından kuruldu.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Green World İnşaat Peyzaj Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green World İnşaat Peyzaj Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Uysal tarafından kuruldu.

TURYAP iki temsilcilikle İngiltere emlak piyasasında!

Türkiye’de ilk kez franchising sistemi kuran TURYAP, İngiltere’nin başkenti Londra'nın Bloomsbury ve Wood Green bölgesinde bugün iki temsilcilik açtı. TURYAP, İngiltere emlak piyasasına hızlı bir giriş yaptı.

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulla M. Obaıd Ahmed tarafından kuruldu.

Emlak sektörü CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı'nda görücüye çıkacak!

CNR Expo Yeşilköy'de düzenlenecek CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı tanıtıldı. 23-26 Kasım'da tarihleri arasında gerçekleşecek olan zirvesine "God Father of Green (Yeşilin Babası)" lakaplı Jerry Yudelson da katılacak.

Antalya Green Hub projesi emlak fiyatlarını yükseltecek!

Y.Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub sürdürülebilir masterplan projesi, 1 milyar dolarlık yatırımıyla Antalya'ya yeni bir yaşam tarzı önererek kent için katma değer yaratmayı hedefliyor.

Suudi'ler Trabzon'daki Blue Green'i satın aldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı.

Blue Green projesi CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı!

CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Kasır Yapı, Blue Green'i CNR Emlak Fuarı'nda tanıttı!

CNR Emlak Fuarı'nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

New Life 60 projesi Emlak Fuarı’nda yerini aldı!

Green Hills Gayrimenkul tarafından Yalova’da hayata geçirilen New Life 60 projesi Emlak Fuarı’nda yerini aldı.

Green Valley, Trabzon'da 604 konutluk projeye başlayacak!

Tatillerini Karadeniz'de geçiren Araplar, şimdi de dev inşaat projeleri için geliyor. Dubaili Green Valley, 60 milyon dolarlık yatırımla Trabzon'da 604 daireli konut projesi geliştirecek.

Green Reklam Gıda İnşaat Emlak Ve Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Reklam Gıda İnşaat Emlak Ve Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sinem Miras tarafında 10 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu.

Green Valley Emlak yeni yatırımları Haberi

Green Valley Emlak yeni yatırımları

Green Valley Emlak Türkiye'de yatırımlarını büyütme kararı aldı. Böylece daha önce 60 milyon dolar olarak açıklanan yatırım tutarı da 575 milyon TL'ye yükseltildi. Trabzon'da 150 apartmanlık dev projeye imza atacaklarını belirten Birleşik Arap Emirlikleri merkezli firma, bu sayıyı 300'e çıkardı. Ayrıca Bursa'da yapılması planlanan lüks sitedeki villaların sayısını da 57'den 80'e çıkardıklarını açıkladı. 2014'ün ilk çeyreğinde 20 milyon dolar kâr ettiklerini kaydeden firma yetkilileri, bu başarıyı kutlamak için yatırımlarını büyütme kararı aldıklarını belirtti. Türkiye'nin emlak yatırımları için çok kârlı bir ülke olduğunu belirten Şirketin Genel Müdürü Ali Saeed Al Salami, "Geçtiğimiz yıla göre yüzde 15 daha fazla kâr sağladık. Yatırımlarımızı genişletmek için doğru zaman" diye konuştu. 



Sabah...