03 / 10 / 2024

greenist ve hilton

greenist ve hilton

Greenist projesinde hızlı yol alan Saray Grup, otel için de Hiltonla 20 yıllık işletme anlaşması imzaladı...

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi açıldı!

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Akkaya ve İlter Türkmenoğlu ortaklığında kuruldu.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

Gül İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Hilton Topkapı Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Hilton Topkapı Şubesi Bayrampaşa'da 60 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Greenist Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Greenist Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Onay tarafından kuruldu.

Hilton ve Alshaya Group, 70 Hampton by Hilton Oteli için el sıkıştı!

Hilton ve Alshaya Group, toplam 9 ülkede 70 Hampton by Hilton Oteli'nin lansmanı ve geliştirilmesi için iş birliği yaptıklarını açıkladı.

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası!

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası ile yüzde 15 indirim sağlanıyor. Saray Grup imzasını taşıyan projeler alıcılarına kazandırıyor. 

Kamudan gelen KDV ve tapu harcı indirimine bir destek de Greenist’ten!

Saray Grup tarafından inşa edilen, şehrin merkezinde konforlu, kaliteli ve yeşil bir hayat düşleyenlerin adresi Greenist, ayrıcalıklı yaşam sürmek isteyenlere benzersiz fiyat seçenekleri sunuyor. 

Miami Okan Tower 2 Mayıs'ta tanıtılacak! 

Miami Okan Tower projesi, Okan Holding ve Hilton işbirliğiyle Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de hayata geçirilecek. 2 Mayıs'ta tanıtılacak projede konut, ofis ve otel yer alacak. 

Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'da 100 bin odaya ulaştı!

Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde 100 bin odaya ulaştı. Önümüzdeki üç yıl içerisinde şu an yapım aşamasında olan yaklaşık 40 bin oda hizmete alınacak.

Hilton'dan, Türkiye'ye iki yeni otel yatırımı!

Sektörün lider firması Hilton, Türkiye'deki portföyünü yeni açılan iki otelle büyüttü. Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport ve Hilton Garden Inn Eskişehir otelleriyle kaliteye önem veriliyor..

Ümraniye Canpark AVM'nin inşaat alanı arttı mı?

CANPARK AVM ve Hilton Garden INN Ümraniye adlı otelin yükseldiği arazide emsale dahil 37 bin 626 metrekare inşaat alanı bulunuyordu. Ancak yapımı tamamlanan projedeki inşaat alanı 126 bin metrekareye ulaştı.

İstanbul Conrad Hilton Hotel 65 milyon dolarlık yatırımla yenilendi!

Aksoy Ailesi'nin sahibi bulunduğu İstanbul Conrad Hilton, 25 yıldan bu yana faaliyet gösteriyor. Dolayısıyla renovasyon ihtiyacı baş gösterdi ve yakın zamanda yenileme sürecine sokuldu.

Hilton İstanbul Kozyatağı’na Yeşil Yıldız Belgesi!

Yatırım aşamasında en son teknolojiyi kullanarak çevre kirliliğini önlemeyi, enerji tasarrufu ile doğal kaynakları korumayı hedefleyen ve bunu başarı ile uygulayan Hilton İstanbul Kozyatağı, Yeşil Yıldız Belgesi ile ödüllendirildi.

greenist ve hilton Haberi

greenist ve hilton



BU yılın ilk aylarında satışa çıkan 174 daire ve 1 otelden oluşan Greenist projesinde hızlı yol alan Saray Grup, otel için de Hiltonla 20 yıllık işletme anlaşması imzaladı. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici, otel blokunun işletmesi için başından beri Hilton ile görüştüklerini söyledi. Hilton Garden inn'e kiralanan otel 216 odadan oluşuyor. Kapıların açılacağı tarih ise Mart 2014 olarak veriliyor. 


Kaba inşaatta sona geldi Kendilerine ait 20 dönüm arazi üzerinde ilk konut projesini geliştirdiklerini belirten Dikici, Beylikdüzü için çalışma Güneşli bölgesindeki yatırımlardan memnun olduklarını ifade eden Dikici, ikinci projeyi Beylikdüzü'nde yine kendilerine ait arsada yapacaklarını bildirdi. E-5'e paralel arazinin büyüklüğü 20 dönüm. Finansman problemleri bulunmadığını aktardı. 


Kaba inşaatının ağustos ayında tamamlanacağı projenin, yüzde 40'ı tamamlanmış durumda. 174 dairenin ilk 6...