16 / 05 / 2024

greenn dot awards

greenn dot awards

4 Türk öğrencinin Yeşil Cami adlı projeleri ABD'de Green Dot Awards yarışmasında birincilik ödülü aldı...

Tahincioğlu Business Awards töreninden ödülle döndü!

Tahincioğlu Kanada/Toronto’da dünyanın pek çok ülkesinden katılımıyla düzenlenen 2015 Stevie International Business Awards ödül töreninden ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde kazandığı Silver ödülü ile döndü.

Tahincioğlu, 2015 Stevie International Business Awards'tan ödül aldı!

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da gayrimenkul sektöründe ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Güral Premier, World Luxury Hotel Awards’tan iki ödül aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Sign of the City Awards yarışması 4 Kasım'da sonuçlanacak!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" yarışmasının final jüri toplantısı gerçekleştirildi. Büyük yarışın sonuçları 4 Kasım'da açıklanacak.

Sign of the City Awards yarışmasının final jüri toplantısı yapıldı!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" yarışmasının final jüri toplantısı gerçekleştirildi. Büyük yarışın sonuçları 4 Kasım'da açıklanacak.

Sign of the City Awards'ın sonuçları 4 Kasım’da açıklanacak!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen “Sign of the City Awards” yarışmasının final jüri toplantısı gerçekleştirildi. Büyük yarışın sonuçları 4 Kasım’da açıklanacak.

Sign of The City Awards başvurularına yoğun ilgi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün en iyiye teşvik edilmesi; kaliteli, çevreci ve sürdürülebilir vizyonasahip projelerin yaratılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards”ın başvurularına gayrimenkul sektöründen büyük ilgi geldi.

Sign of the City Awards'a büyük ilgi!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" başvuruları tamamlandı. Değerlendirme sürecine giren yarışma bu yıl Karma Holding proje ortaklığında gerçekleşecek.

Sancaktepe Belediyesi European Property Awards'ta iki ödül birden aldı!

Sancaktepe Belediyesi, Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü.

Sign of the City Awards başvuruları tamamlandı!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet tarafından düzenlenen 'Sign of the City Awards' başvuruları tamamlandı.

DAP Yapı European Property Awards’dan 9 ödül aldı!

Dap Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü.

European Property Awards'dan DAP Yapı'ya 9 ödül!

DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

İki Design Group, European Property Awards'tan ödülle döndü!

Şimdiye kadar birçok başarılı projeye imza atan 'iki design group', European Property Awards'tan yine ödülle döndü. Bu kez dokuz ödül birden alarak rekor kıran 'iki design group'un projeleri büyük ilgi gördü.

greenn dot awards Haberi

greenn dot awards
Dünya Çevre Oscar'ları olarak bilinen ABD'deki Green Dot Awards yarışmasında, ODTÜ, İzmir Yüksek Teknoloji ve Berkeley Üniversitesi mezunu 4 öğrencinin cami projesinde birincilik ödülü aldı. Yeşil Cami olarak adlandırdıkları projeleri, cami tipolojisi, yüzyıllardır süregelen geleneksel formu tamamen yok saymak yerine ana ögelerle tekrar yorumlayan...