15 / 05 / 2024

GROHE Grohtherm 2000

GROHE Grohtherm 2000

Başarılı bir ürünün yeni nesil modeli için GROHE, yeni nesil termostatik Grohtherm 2000 New ürününde, iyi bir termostatın tüm temel fonksiyonlarını ve özelliklerini daha da geliştirdi

Grohtherm termostatik bataryalar güvenilir koruma sağlıyor!

Grohtherm termostatik bataryalar, basınç ve sıcaklıktaki dalgalanmalara anında tepki vererek bunları derhal telafi eden denenmiş ve onaylanmış GROHE TurboStat® teknolojisini kullanıyor.

GROHE ve Carlson Rezidor Hotel bilinçli su kullanım toplantısı düzenledi!

GROHE ve Carlson Rezidor Hotel Group, otelcilik sektöründe sürdürülebilir su kullanımını desteklemek üzere gerçekleştirdikleri işbirliği çerçevesinde düzenlenen 2. Su Atölyesi’nde otellerde su kullanımında tasarruf sağlayacak yöntemleri tartıştılar.

2004 yılında Vakıfbank ATV 2000 binasını satın almış!

2004 yılında Vakıfbank, kredi alacağını teminen ipotekli olan, Dinç Bilgin'e ait, İkitelli'deki ATV 2000 binasını 6 trilyon 961 milyar lira bedelle yapılan bir ihalede binayı satın almış.

Grohe, son 3 yılda Türkiye'de yüzde 123 büyüdü!

Sıhhi tesisat üreticisi Grohe, Türkiye'de son 3 yılda yaklaşık yüzde 123 büyüme elde etti. Grohe Türkiye, 2014 yılında ise TL bazında yüzde 32 büyüdü.

Grohe büyümesine seramik ürün grubu ile devam edecek!

Grohe Doğu Akdeniz, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Shaya, "Yeni dönemde büyümemizi seramik ürün grubu ile güçlendireceğiz" dedi. Grohe'nin faaliyetleri ve hedefleri toplantıyla duyuruldu.

2000 yılında Soyak Yenişehir'de 411 milyon liradan başlayan taksitlerle daire!

2001 yılında tamamlanacak Soyak Yenişehir Şelale Evleri ve 2002 yılında tamamlanacak Yenişehir Palmiye Evleri, 2000 yılında yüzde 25'i peşin 411 milyon liradan başlayan taksitlerle satılıyormuş.

2000 yılında Silivri Kavaklı'da 22.400 dolara malikane arsası!

2000 yılında Zekeriyaköy, Kemerburgaz hattı üzerinde Silivri Kavaklı'da satılığa çıkarılan, minimum bin metrekarelik, malikane arsaları 22 bin 400 dolardan (15 milyar 500 milyon lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2000 yılında İş Bankası, Intercontinental Oteli'ne haciz koymuş!

2000 yılında İş Bankası, 32 milyon dolarlık (22 trilyon lira) alacağını tahsil etmek Ceylan Ailesi'nin sahibi olduğu Taksim'deki Ceylan Intercontinental Oteli'nin ekonomik değeri olan taşınır mallarına haciz koymuş.

2000 yılında Durusu Park Evleri'nde 10 yıla kadar uzanan vade seçenekleri!

2000 yılında Üstay İnşaat tarafından 5 milyon metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan Durusu Park Evleri Projesi'nde bulunan arsa ve konutların satışı 10 yıla kadar uzanan vade seçenekleri ile devam ediyormuş.

2000 yılında Silivrili cezaevinin yapılmasına karşıymış!

2000 yılında Silivri'deki değişik oluşumların temsilcileri Silivri'de yapılması planlanan F tipi cezaevine karşıymış. Cezaevi yerleşkesinin kurulacağı bin dönüm arazinin de devlete pahalı satılacağı iddia edilmiş.

2000 yılında Havaray Projesi yolda!

2000 yılında trafik karmaşasına çareler arayan Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi'ninde katkısıyla hazırladığı Havaray Projesi'yle Türkiye'nin ilk havaray sistemini Beşiktaş, Etiler ve Boğaziçi Üniversitesi güzergahında gerçekleştirecekmiş.

2000 yılında Orhan Kemal Müzesi açılmış!

2000 yılında Türk edebiyatının ölümsüz kalemlerinden Orhan Kemal'in adı Cihangir'de kurulan müze ile yaşayacakmış. Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü tarafından satın alınarak müzeye dönüştürülen binada yazara ait eserlerde sergilenecekmiş.

2000 yılında İş Bankası, ilk kez konut sektörüne girmiş!

2000 yılında İş Bankası, Ömerli'de yapılacak 'Casaba İş-Koray' projesiyle konut sektörüne girecekmiş. Ayvalı Çiftliği bölgesinde ormanlık arazi üzerine inşa edilecek konutlar 136 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

GROHE Grohtherm 2000 Haberi

GROHE Grohtherm 2000

Daha üstün güvenlik, verimlilik ve duş konforu sağlayan gelişmiş teknolojilerin, ergonomik yeni tasarımın ve estetik su akışının yanı sıra işlevsel bir tablanın bir araya geldiği Grohtherm 2000 New, banyo ve duş küveti için hem görsel hem de işlev olarak modern bir çözüm sunuyor. Grohtherm 2000 New, zarif ve gösterişsiz görünümüyle, her tarz banyoya yeni bir soluk getiriyor. İnce düşünülmüş sezgisel tasarım, termostatın sağladığı tüm avantajları kusursuz su tecrübesi ile buluşturuyor.


Duşta rahatlama ve sürdürülebilirlik


Artırılmış güvenlik ve ek konforun yanı sıra çevresel sorumluluk ile sürdürülebilirlik, termostatın sunduğu temel avantajlar. Termostatın sağlam metal gövdesi, sıcak krom yüzeylerde meydana gelebilecek yanma tehlikesinin önüne geçen %100 GROHE CoolTouch® teknolojisi ile donatıldı. Yeni GROHE Aquadimmer Eco teknolojisi, küvet doldurma musluğundan el duşuna geçerken otomatik olarak...