25 / 05 / 2024

grohe grup satışları

grohe grup satışları

GROHE Group ’un düzeltilmiş faiz, amortisman ve vergi öncesi karı (FAVÖK) yüzde 4 ’ün üzerinde artarak 204 milyon Euro’ya ulaştı. FAVÖK marjı da %19’a ulaştı.

Talas 325'te konut satışları başladı!

Fransa’nın en büyük inşaat firmaları arasında yer alan Grup Avenir İnşaat’ın Kayseri’deki ilk projesi olan Talas 325’te konut satışları başladı.

Son 10 yılda konut satışları 3 katına çıktı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu 2017 konut satışlarını yorumladı. Kuzu  ''Son 10 yıllık döneme baktığımızda konut satışlarının 3 katına çıktığını görebiliriz'' dedi. 

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı!

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı. Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen proje Asset Campus iş birliğiyle Sakarya’da yükseliyor. 

Bulvar Atakent'te ön satışlar başladı!

Maksem Grup Oğuzkağan ortaklığıyla hayata geçen Bulvar Atakent projesinde ön satışlar başladı.

Royal City'de satışlar başladı!

Akkurt Grup, İzmit'teki ultra lüks bir konut projesine başladı. Royal City'de satışlar başladı!

Beylikdüzü Alya Penta'da banka kredili satışlar başladı!

Akkuş Grup'un Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Penta’da banka kredili satışlar başladı, projede 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor.

Eyüp'te konut satışları yüzde 20 arttı!

Eyüp'te konut satışlarının son üç ayda yüzde 20 arttığına, dairelerin ise yüzde 100 değer kazandığına dikkat çeken Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, devletin hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım projeleri tamamlanıncaya kadar bölgedeki yükselişin devam edeceğini belirtti.

Eyüp Akbal: 2016'da konut satışları ivme kazanacak!

Yeni yıl ile birlikte konut satışlarının ivme kazanacağını vurgulayan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal "Türkiye yabancı yatırımcılar için de çekim merkezi olmaya devam edecek"diye konuştu.

Sea Pearl Ataköy Kuzu Grup satılık!

Sea Pearl Ataköy Kuzu Grup satılık daire alanları 88,75 metrekare ile 398,91 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi Temmuz 2017 olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

Sea Pearl Ataköy'ün konut satışları başladı!

Nitelikli projelerle adından söz ettiren Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği, şehrin denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl Ataköy'ün konut satışlarına başladı.

Bosch Grubu satışlarını artırdı!

Bosch Grubu tarafından açıklanan ön rakamlara göre, Grup, 2014 yılında küresel satışlarını yüzde 6,2 oranında artırarak 48,9 milyar avroya yükseltti. Döviz kurunun etkilerinden arındırıldığında, satışlardaki büyüme yüzde 7,2 düzeyinde gerçekleşti.

Makyol Yaşam'da yüzde 100 ev konseptiyle satışlar 3 ayda yüzde 40'a ulaştı!

Yüzde 100 ev konseptiyle inşa edilen Makyol Yaşam projesinde satışlar tüm hızıyla sürüyor. Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, hem Makyol Yaşam projesi hem de yeni projelerle ilgili sorularımızı yanıtladı...

Gate Of Anatolia’da dükkan satışları tamamlandı!

ACK Grup tarafından Sancaktepe’de yapılan Gate Of Anatolia projesinde dükkan satışları tamamlandı. Kuaför, eczane, kuru temizleme, cafe ve restoran gibi amaçlarla kullanılacak olan 7 dükkan, yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

grohe grup satışları Haberi

grohe grup satışları


Geçen yıl elde ettiği başarıyı bu sene de tekrarlayan GROHE Group’un satışları henüz üçüncü çeyreğin sonu itibariyle 1 milyar Euro’yu aştı. Satışlar, geçen yılın aynı döneminde kaydedilen 1,036 milyar Euro’luk düzeyine göre yaklaşık %4 artarak 1,075 milyar Euro’ya ulaştı.


 GROHE Group’un düzeltilmiş faiz, amortisman ve vergi öncesi karı (FAVÖK) ise %4’ün üzerinde artarak 204 milyon Euro’ya ulaştı. FAVÖK marjı da %19’a ulaştı.


 Satışların %15’ini sağlayan Almanya pazarı da aynı şekilde satışlarda %5 artış kaydederek yılın ilk dokuz ayında sağlıklı sonuçlar elde etti.


 Avrupa pazarı 539 milyon Euro ile toplam satışların %50’sini sağlıyor. Bunu, %33 ile Asya izliyor. En güçlü büyüme pazarları ise satışlarda %19 büyüme ile Amerika ve %14’lük artış ile Ortadoğu/Afrika bölgesi...