05 / 05 / 2024

GROHE Light ve GROHE Zero içme suyu

GROHE Light ve GROHE Zero içme suyu

Su, hayatın kaynağı. Ancak içmeye, yemek pişirmeye ve yıkanmaya uygun, dolayısıyla insan sağlığına yararlı olan su, sadece saf sudur. Küresel sıhhi tesisat ürünleri markası GROHE, bu bilinçle içme suyu hijyenine büyük önem veriyor.

Light House Gayrimenkul Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Light House Gayrimenkul Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bairkdar tarafından kuruldu.

Moon Light Travel Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Light Travel Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Öner, Bülent Sarıçiçek ve Fayhaa Z.Hasan Albayatı ortaklığında kuruldu. 

Spot Light İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spot Light İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Fıkre Haj Huseın, Bassam Haj Huseın, Mohamad Al Hawarneh ve Omar Haj Huseın ortaklığında kuruldu. 

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi A. Amin Alkhatıb tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıtıldı!

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

GROHE ile evinizdeki su baskınlarına karşı gardınızı alın!

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

3. GROHE Live!Center Buluşmaları’nda konut projeleri konuşuldu!

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle üçüncüsü düzenlenen GROHE Live!Center (GL!C) Buluşmaları’nda konut projelerinin en tanınmış 5 mimarlık ofisinin temsilcileri güncel projelerini paylaşıldı.

City Light Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Light Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Rıza Kamış tarafından kuruldu.

Grohe Ulaşılabilir Lüks araştırmasının sonuçları şaşırttı!

GROHE ile trend araştırmalarında uzman Zukunftsinstitut’un birlikte gerçekleştirdiği “Ulaşılabilir Lüks” araştırması sonuçları, lüks konseptin geçmişe göre çok daha bireysel, fiyat etiketinden bağımsız ve kitlelerin daha kolay erişebildiği bir noktaya taşındığını gösterdi.

GROHE teknolojiyi banyo ve mutfaklara taşıyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. Teknolojik banyoların öncüsü GROHE fonksiyonellik, tasarruf ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

GROHE, Lahr fabrikasında yeni bir ısı ve güç santralini devreye aldı!

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden GROHE,Lahr fabrikasında yeni bir ısı ve güç santralini devreye aldı. Uzun vadeli kaynak verimliliğine stratejik bir yatırım olarak hayata geçirilen yeni santral ile yıllık karbon salınımı 2.550 ton azaltıldı.

İstanbulLight 2017, 29 Mart'ta başlıyor!

Aydınlatma sektörünün deneyimli ve öncü fuarı IstanbulLight, 2017 yılında yeni mottosu ‘Life is LIGHT’ ve zenginleşen içeriği ile aydınlatma dünyasının geleceğini belirleyecek yeniliklere ve teknolojilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

GROHE Light ve GROHE Zero içme suyu Haberi

GROHE Light ve GROHE Zero içme suyu

ARGE bölümü, GROHE’nin içme suyunun korunması için küresel bir rol modeli olarak hareket etmesine imkan veren yeni çözümler üzerinde sürekli olarak çalışıyor. GROHE, bunu başarmak için GROHE Light pirinç alaşımı ve mutfak armatürlerinin yanı sıra banyo bataryalarında da kullanılan GROHE Zero® teknolojilerine güveniyor. Bunun en son örneğini ise, banyo için GROHE Zero® teknolojisine sahip yeni Eurostyle tek kumanda kollu batarya oluşturuyor.


Şirket içi dökümhaneden yüksek kaliteli pirinç

GROHE’yi “Teknoloji Ustası” yapan ise, patentli pirinç alaşımlarının gelişiminde uzun süredir sahip olduğu deneyim. GROHE fabrikalarında, işçilerin farklı malzemelerden pirinç ürettiği merkezi tesisleri de yer alıyor. GROHE’nin kullanılan malzemeler üzerinde her zaman tam kontrole sahip olmasını sağlayan bu tesislerde bakır ve çinko tüm lokasyonlarda aynı standartlar doğrultusunda karıştırılıyor. Şirket içi geri dönüşüm ise, sadece...