06 / 05 / 2024

grohe minta touch

grohe minta touch

Yeni mutfak bataryaları dokunmatik özelliği ile çıkış ucu veya gövdesine dokunularak çalıştırılabiliyor

GROHE, yeni mutfak bataryalarını dokunmatik olarak tasarladı!

Yeni mutfak bataryaları GROHE Minta Touch, dokunmatik özelliği ile çıkış ucu veya gövdesine dokunularak çalıştırılabiliyor...

Bu dönemde Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü alınır mı? İşte 24 Haziran 2023 fiyat listesi

Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü fiyatı ne kadar oldu? İşte Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü 24 Haziran 2023 fiyat listesi...

Renault Express Combi'de fiyatlar 97 bin TL arttı, 36 ay vadeli finansman imkanı geldi!

Renault'un popüler ticari aracı Express Combi, zam haberleri ve Haziran kampanyasıyla gündemde. Express Combi'nin Joy ve Touch modellerinde fiyatlar yükseldi. Joy modeline 97.000 TL, Touch modeline ise 98.000 TL zam geldi.

Migros'ta Touch Me Çelik Termos çeşitlerine yüzde 30'a varan indirim! Yetişen alacak! İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros'ta Touch Me Çelik Termos çeşitleri yüzde 30 indirimlerle satışa sunuldu. Peki, Migros'ta Touch Me Çelik Termos çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 9140 PM 1400 Devir,9 Kg Çamaşır Makinesi, çamaşırları yarı zamanda 2 kat daha hassas yıkayan Aqua Touch teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri ne? İşte detaylar...

Size ütü yapmayı sevdirecek: Karaca Smart Touch Kazanlı Ütü 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü, 3 dakikada ısınır. Güçlü buhar basıncı ile inatçı kırışıklıklara hızlı ve mükemmel çözüm bulur. Kirecini kendi temizler. Peki Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü ne kadar? İşte detaylar..

Apple açıkladı: o özellik artık son model iPhone’larda olmayacak!

Apple Touch ID parmak izi tarayıcısını üst sınıf İphone’lara geri getirmeyeceğini açıkladı. O özellik artık son modellere olmayacak.

Sönmez Plan Proje Tasarım Ürün Uygulama Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Plan Proje Tasarım Ürün Uygulama Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Ali Mintaş tarafından kuruldu. 

Kemer'de imar sorunu çözüldü!

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, "Kemer'imizin imar planıyla alakalı mahallelerimizde sorunlar vardı. Hakikaten belki bakanlık tarihinde görülmemiş bir hızla Kemer'in imar planları bir bir çözüme kavuşturuluyor" dedi.

Final Touch İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Final Touch İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakrıköy'de 100 TL sermaye bedeli ile Samer Abq Rouq Alrefaei tarafından kuruldu. 

GROHE’den Sense akıllı su sensörü!

Akıllı evler yaratmak için akıllı çözümler sunan GROHE’nin yeni ürünü Sense akıllı su sensörü, her hangi bir durumda ev sahibinin önlem almasını sağlıyor.

GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıtıldı!

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

GROHE SmartControl yelpazesini genişletti!

Sezgisel bas-çevir butonlar ile mükemmel su kontrolü sunan GROHE SmartControl yelpazesi genişletildi

GROHE ile evinizdeki su baskınlarına karşı gardınızı alın!

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

grohe minta touch Haberi

grohe minta touch

Mutfakta yepyeni bir dönem başlatan GROHE Minta Touch elektronik mutfak bataryası dokunmatik özelliği ile sadece çıkış ucu veya gövdesine dokunularak çalıştırılabiliyor. Oldukça hijyenik, son derece güvenilir ve etkileyici şekilde su tasarrufu sağlayan bu kullanım şekli, EasyTouch teknolojisi ile mümkün hale geliyor. Minta Touch aynı zamanda kumanda kolu kullanılarak da çalıştırılabiliyor. Tüm bunların sonucunda günlük yaşantınızda yepyeni bir rahatlık sunan bir armatür ortaya çıkıyor.


Kuğu boyunlu ve L tasarımlı spiralli çıkış ucuna sahip modeller sunan GROHE Minta Touch, her durumda mükemmel su akışı sağlıyor. Parmaklarınız kirli, yağlı, yapışkan veya pis mi? Hiç sorun değil; tek yapmanız gereken elinizin tersi, bileğiniz veya  kolunuz  ile hafifçe dokunmak. Böylece eliniz kirli olduğunda bile  bataryanızın temiz kalmasını sağlayacaksınız. Bataryanızı ayrıca GROHE SilkMove® teknolojisine sahip kumanda...