29 / 04 / 2024

Size ütü yapmayı sevdirecek: Karaca Smart Touch Kazanlı Ütü 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Size ütü yapmayı sevdirecek: Karaca Smart Touch Kazanlı Ütü 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü, 3 dakikada ısınır. Güçlü buhar basıncı ile inatçı kırışıklıklara hızlı ve mükemmel çözüm bulur. Kirecini kendi temizler. Peki Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü ne kadar? İşte detaylar..



Ütülenmeyi bekleyen dağ gibi kıyafetler artık gözünüzü korkutmasın. Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü, 3 dakika gibi kısa bir sürede ısınır. Güçlü buhar basıncı ile inatçı kırışıklıklara hızlı çözüm bulur. Sürekli buhar çıkışı ile mükemmel ütüleme sunar. Şok buhar özelliği sayesinde en hızlı ütüleme için güçlü buhar sağlar; zorlu kırışıklıkları yok eder. Kolay çıkarılabilen şeffaf su haznesi, 2 saate kadar sürekli kullanıma imkan tanır. Haznesindeki su bittiğinde dijital ekrandaki gösterge ışığı size anımsatma yapar. Seramik taban üzeri PearlFlow kaplama çift taban teknolojisi sayesinde buhar, ütülenecek yüzeye daha derinlemesine ve eşit nüfuz eder.

Size ütü yapmayı sevdirecek: Karaca Smart Touch Kazanlı Ütü 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Otomatik buhar ayarı

Smart Stream teknolojisi ile buhar miktarını otomatik ayarlar, sıcaklık yükseldikçe buhar oranı yükselir. Smart Touch teknolojisi sayesinde sıcaklık ayarına gerek kalmadan, ütülenebilir tüm kumaşlarda uygun sıcaklıkta güvenli ve hızlı ütüleme yapar. İpekten pamuğa kadar tüm kumaşları istediğiniz sıra ile beklemeden yanma ve parlama olmadan ütüleyebilirsiniz. Cihaz açıldığında otomatik bu modda çalışır, ayar değişikliği yapılmadığı sürece bu modda kalır. 0,95 kg hafifliğinde ütü ile yorulmadan keyifle işinizi yaparsınız. Silent Pump sistemi ütüleme yaparken buhar sesini en aza indirir. Dokunmatik kontrollü yüksek çözünürlüklü dijital ekran kullanım kolaylığı sağlar. Ütü gözetimsiz bırakıldığında birkaç dakika içerisinde devreye giren otomatik kapanma sistemi, ütünüzü otomatik olarak kapatarak enerji tasarrufu ve güvenli kullanım sağlar.

 

 


Geri Dön