01 / 05 / 2024

Renault Express Combi'de fiyatlar 97 bin TL arttı, 36 ay vadeli finansman imkanı geldi!

Renault Express Combi'de fiyatlar 97 bin TL arttı, 36 ay vadeli finansman imkanı geldi!

Renault'un popüler ticari aracı Express Combi, zam haberleri ve Haziran kampanyasıyla gündemde. Express Combi'nin Joy ve Touch modellerinde fiyatlar yükseldi. Joy modeline 97.000 TL, Touch modeline ise 98.000 TL zam geldi.



Renault, ticari araç segmentindeki yenilikçi ve işlevsel modelleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak, 2023 model Express Combi'nin tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatlarını açıkladı. Express Combi, farklı versiyonları ve donanım seçenekleriyle kullanıcılara geniş bir seçim imkanı sunuyor.

Renault Express Combi`nin fiyatı ne kadar? 14 Şubat 2023 fiyat listesi...ZAM GELDİ!

Renault, popüler modeli Express Combi'nin iki versiyonunda zam yapma kararı aldı. Joy 1.5 Blue dCi 95 bg D-Full modelinde 97.000 TL'lik bir zam gerçekleştirilirken, Touch 1.5 Blue dCi 95 bg D-Full modelinde ise 98.000 TL'lik bir zam yapıldı. Bu fiyat artışı, otomobil pazarında beklenmedik bir gelişme olarak karşılandı.

Renault Express Combi, pratik ve çok yönlü kullanımıyla bilinen bir model olarak müşterilerin beğenisini kazanmıştı. Ancak, yakın tarihli fiyat güncellemesiyle birlikte aracın maliyeti önemli ölçüde arttı. Zam oranlarına bakıldığında, Touch modelinin Joy modeline göre biraz daha yüksek fiyatlandırıldığı görülüyor.

Renault Express Combi'ye Mayıs'tan beri yüzde 30 zamlandı! 19 Aralık 2022 Renault Express Combi fiyat listesi...HAZİRAN KAMPANYASI!

Renault, Haziran ayına özel olarak ticari araçlarda finansman fırsatı sunuyor. Renault Finans tarafından sunulan bu kampanya, bireysel müşteriler için geçerli olup, 400.000 TL kredi kullanımında 36 aylık vade ve yüzde 3,45 faiz oranıyla aylık ödeme tutarı 22.079 TL olarak belirlenmiştir. Kampanya, araçların nihai fatura değeri 800.000 TL'nin altında olanları için geçerlidir ve araç için peşinat ödemesi gerekmektedir. Finansman kampanyaları Renault Finans'ın şartlarına bağlı olup, birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir ve faiz oranı ile maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişiklik gösterebilir.


Geri Dön