07 / 05 / 2024

grohe Rio de Janerio

grohe Rio de Janerio

Kentin simgesi haline gelen lüks otel tarihi ihtişamını daha da pekiştirmek için baştan aşağıya yenilenirken banyolarda GROHE armatür ve duşları seçildi

Kia’dan müjde bombardımanı! Rio modeline ekim ayında da zam gelmedi!

Kia’nın Türkiye’de en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden Rio’ya ekim ayında zam gelmeyeceği açıklandı. Kia, eylül ayı kapsamında da Rio modeline zam yapmamıştı. Böylece, Rio’da ağustos ayı fiyat listesiyle satışlara devam etme kararı alındı.

Kia’dan sevinçten uçuran haber! Picanto’dan sonra Rio modeline de zam gelmedi!

Kia’dan Rio modeline sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini yenilemeye başlayan Kia, Picanto’dan sonra Rio’ya da zam yapmadı.

Maracana Stadı Kovid-19 hastanesine dönüştürülüyor!

Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrindeki Maracana Stadı'nın yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında hastaneye dönüştürülecek.

Brezilya’da çöken binada 2 kişi öldü!

Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde bulunan iki bina peş peşe çöktü. İlk belirlemelere göre 2 kişi yaşamını yitirirken en az 15 kişi enkaz altında kaldı.

Neymar, Rio de Janeiro'daki ev için 8 milyon Euro ödedi!

Neymar, Rio de Janeiro'daki lüks ev için 8 milyon euroyu gözden çıkardı. Bahçesinde helikopter pistinin bulunduğu villada, yüzme havuzu,tenis kortu, fitness salonu ve altı adet suit bulunuyor.

GROHE, Yeşil Cami İnisiyatifi ile camilerde su tasarrufu sağlıyor!

GROHE’nin camilerde su tüketimini yüzde 30 oranında azaltan Yeşil Cami İnisiyatifi, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu beş ülkede hayata geçirildi.

GROHE teknolojiyi banyo ve mutfaklara taşıyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. Teknolojik banyoların öncüsü GROHE fonksiyonellik, tasarruf ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

ACO, Rio 2016 Olimpiyatları’nda drenaj çözümleri sağladı!

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

Brezilya Rio de Janerio'da dönüşüm tamamlanamadı!

Brezilya Rio de Janerio eyaletinde finansal durum deklarasyonu yayınlayarak mali OHAL ilan eden yöneticiler, sorunlara çare bulamadı. Kentsel dönüşümün hâlâ tamamlanamamış olması, Rio’daki sorunların başında geliyor.

Rio'nun Olimpiyat Köyü ne zaman tamamlanacak?

Rio'nun Olimpiyat Köyü'nün hazırlanış sürecinde gecikme olması beraberinde bir sürü sorun getirdi. Gecikmenin ana nedeni hava koşulları olarak gösterilse de işin gerçeği kalifiye işçi ve ustaların ücretlerinin ödenmemesi. İşte o haber...

CAS Brezilya'da 2 ofis açacak!

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), 2016 Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde geçici olarak iki ofis açılacağını duyurdu.

GROHE'ye 4 ödül!

Banyo ve mutfak tasarımında kendini mükemmeliyete adayan GROHE, hem tüketiciler hem de uzmanlar tarafından takdir edilen ilham verici ürünleriyle 4 farklı organizasyondan toplam 9 ödülle döndü.

grohe Rio de Janerio Haberi

grohe Rio de Janerio

Köklü bir üst düzey ağırlama geleneğine sahip mimari bir hazine olan Copacabana Palace, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinin en lüks oteli olarak kabul ediliyor. Ünlü Copacabana Plajına nazır bu heybetli bina, kent silüetinin de vazgeçilmez bir parçasını oluşturuyor. 1923 yılında açılan ve o günden beri Fred Astaire ve Marily Monroe’dan Marlene Dietrich, Orson Welles Rolling Stones’a kadar dünyanın birçok zengin ve ünlü ismini ağırlayan, beş yıldızlı Copacabana Palace nostaljik ihtişamı, modern cazibe ile eşsiz şekilde bir araya getiriyor.



90. yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Copacabana Palace, Parisli iç mimar Michel Jouannet’in yönetiminde büyük bir restorasyondan geçti. Jouannet’in görevi, binayı geleneksel cazibesini koruyarak modernize etmekti. Sıra banyoların donatılmasına geldiğinde ise, klasik güzellikleri ve zarif detayları ile yenilenen iç mekanları mükemmel şekilde tamamlamak üzere...