14 / 05 / 2024

GROHE SPA koleksiyonu

GROHE SPA koleksiyonu

GROHE SPA koleksiyonunun en son üyesi “Allure Brilliant in SuperBlack” ile evinize siyahın muhteşem zarafetini taşıyın...

Grohe Spa F-digital Deluxe artık Bluetooth özelliğine sahip!

Artık Bluetooth teknolojisi ile donatılan GROHE SPA® F - digital Deluxe koleksiyonu, günümüzün modern banyolarında en son teknolojiye sahip duş ve spa deneyimini de sunuyor.

Salih Aydın: Banyolar sağlık ve SPA merkezi haline geldi!

Tasarımın ön plana çıkmaya başladığı banyolar, günümüzde esnek çalışma şartları ve saatlerinden dolayı evde geçirilen zaman diliminin artmasıyla duş mekanı olmaktan çıkıp sağlık ve SPA alanı haline de geldi...

Fantasia Seramik, yeni nesil spa ürünleriyle sağlığı evlere taşıyor!

Banyo mobilyası sektöründe ve uluslararası pazarda yıllardır önemli bir rol oynayan Carmenta, düşlerinizdeki banyoları ve spa keyfini gerçek kılıyor. Fantasia Seramik, yeni nesil spa ürünleriyle sağlığı evlerinize taşıyor.

GROHE Group 2013 yılını 1,45 milyar Euro tutarında satış ile tamamladı!

Devamlı büyüme stratejisi geliştiren GROHE’nin büyüme stratejisi 2013 yılında da başarılı sonuçlar sergilemeye devam etti. GROHE Group 2013 yılını 1,45 milyar Euro tutarında satış ile tamamladı.

Legrand Celest anahtar priz koleksiyonu güvenliğini artırıyor!

Legrand, Celest anahtar priz koleksiyonunu evlerinde farklılık arayanların beğenisine sunuyor. Legrand Celest anahtar priz koleksiyonu, daire ve dikdörtgenin birleşimiyle duvarlarınızda bütünlük sağlıyor yaşam alanınızın konforunu ve güvenliğini artırıyor

Yurtbay Classıc Calacatta Koleksiyonu ile mermerin doğallığını mekanlara taşıyor!

Yurtbay Classıc Calacatta Koleksiyonu ile mermerin doğallığını mekanlara taşıyor. Yeni teknolojiler ile hazırlanan karolar, doğanın izlerini yaşam alanlarımıza taşıyor. Banyonuzda ve dilediğiniz her yerde Calacatta Mermerinin zarif dokusuna yer açın.

Beşgen, Carve Koleksiyonu ile beğeni topluyor!

Eğitim ve ofis mobilyası markası Beşgen, minimalist ve zamansız bir ürün grubu olarak tasarlanan Carve Koleksiyonu ile yönetici ofislerini stil sahibi ve fonksiyonel kılmayı hedefliyor.

Denizli Doğa Termal Sağlık-Spa Otel 10 milyon dolara mal oldu!

Denizli’nin Karahayıt bölgesinde kentsel dönüşümle birlikte yeni yapılar yükselmeye başladı. Doğa Termal Sağlık-Spa Otel, Anadolu turizminin önemli merkezlerinden olan Denizli’nin Karahayıt bölgesindeki otelini basın mensuplarına gezdirdi...

Mehmet İşler: İnciraltı'na 5 bin kişilik Termal ve Spa merkezi kurulsun!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği(ETİK) Başkanı Mehmet İşler, EXPO'nun yapılacağı İnciraltı bölgesine Osmanlı mimarisiyle tasarlanan 5 bin kişilik Termal ve Spa merkezlerinin kurulmasını önerdi.

Eskişehir Bademlik Termal Otel ve SPA merkezinin işletmesi Rixos'a devrediliyor!

Eskişehir Bademlik termal otel ve SPA merkezinin işletmesi Rixos'a devrediliyor. Rixos Hotels, Polimeks tarafından Eskişehir Bademlik’te inşa edilen termal otel ve SPA merkezinin işletmesinin Rixos Hotels’e devir teslim anlaşmasını imzalayacaklar.

Tureks Stone, houte couture koleksiyonu Glamour ile mekanlara yenilik kazandırıyor!

Tureks Stone, houte couture koleksiyonu Glamour ile mekanlara yenilik kazandırıyor.Tureks Stone, yaşam alanlarınızı podyuma dönüştürüyor. Tureks Stone, houte couture koleksiyonu Glamour ile size özel mekanlar yaratmanıza imkan sağlıyor.

Habitat 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nu sergiledi!

Habitat’ın merakla beklenen 2014 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu, yine çok farklı bir konseptle Kanyon ve addresistanbul mağazalarında yerini aldı. Habitat 2014 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu'nu sergiledi...

Radısson Blu Hotel ve SPA Tuzla şehir oteli açıldı!

Dünya genelinde hızlı bir büyüme içerisinde olan Carlson Rezidor Hotel Group’ a baglı Radisson Blu markasının İstanbul’ da ki ilk SPA oteli OLAN Radısson Blu Hotel ve SPA Tuzla şehir oteli açıldı.

GROHE SPA koleksiyonu Haberi

GROHE SPA koleksiyonu



Siyah güzeldir. “Allure Brilliant in SuperBlack”in GROHE SPA™ koleksiyonuna katılmasıyla siyahın o muhteşem zarafeti artık evlerinizde. GROHE StarLight®  teknolojisinin yepyeni bir versiyonu olan SuperBlack, hem bataryalar hem de duşlarda siyahın zamanın ötesine geçen görünümünü, elmasın sağlamlığı ile birleştiriyor. Parlak SuperBlack Allure Brilliant büyüleyici açıları ve detaylarıyla geometrik şekillerin sınırlarını zorlarken, armatür tasarımına yeni bir boyut getiriyor.Yeni bataryalar çekici görünümlerini CVD olarak adlandırılan kimyasal buhar çökeltme işlemine borçlu.


Uzun ömürlü güzellik


“Allure Brilliant in SuperBlack” sadece parlak güzelliği ile değil, aynı zamanda özel CVD (kimyasal buhar çökeltme işlemi) olarak adlandırılan kaplaması sayesinde...