01 / 05 / 2024

Grohe su kullanımı

Grohe su kullanımı

Dünyanın en popüler batarya tipi olan tek kumanda kollu bataryalarda GROHE’nin sunduğu özellikler suyun tasarruflu kullanımını sağlayarak çevresel faydalar sunuyor.

Su sıkıntısı giderek artıyor! Kuraklık son seviyeye geldi, su kullanımı kısıtlaması uzatıldı

Çanakkale'de yaşanan kuraklık nedeni ile su kullanımına yönelik uygulanan kısıtlamaların 31 Aralık 2023 tarihine kadar uzatıldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Kripto para kullanım alanları giderek artıyor!

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem Para Dergisi'ndeki yazısında kripto paraların kullanım alanlarına tek tek değindi. İşte Erdem'in o yazısı...

Sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı nedir?

Jeolojik devirlere ait olup, ender bulunmaları nedeniyle olağanüstü özelliklere sahip yer üstünde, yeraltında veya su altında bulunan korunması gerekli alanlar doğal sit alanları oluyor. Peki, sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı nedir?

Pembelik Barajı için imzalanan Su Kullanım Hakkı Anlaşması’nın iptali isteniyor!

Dersim Kültürel ve Doğal Miras Koruma girişimi adına konuşan Barış Yıldırım, ''Pembelik Barajı ve HES için imzalanan Su Kullanım Hakkı Anlaşması’nın iptaline karar verilmesi gerekmektedir.''dedi.

GROHE su tüketimini yüzde 18 azalttı!

Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan GROHE, Türkiye’de Şişli Camii Şerifi Vakfı ile işbirliğine giderek yoğun su kullanılan kamuya açık alanlarda su tasarrufu sağladı.GROHE Ecojoy ürünleri ile değiştirdiği yerlerde su tüketimini yüzde 18 azalttı.

Grohe su kullanımında tasarruf sağlıyor!

Dünyanın en popüler batarya tipi olan tek kumanda kollu bataryalarda GROHE’nin sunduğu özellikler suyun tasarruflu kullanımını sağlayarak çevresel faydalar sunuyor.

GROHE ve Carlson Rezidor Hotel bilinçli su kullanım toplantısı düzenledi!

GROHE ve Carlson Rezidor Hotel Group, otelcilik sektöründe sürdürülebilir su kullanımını desteklemek üzere gerçekleştirdikleri işbirliği çerçevesinde düzenlenen 2. Su Atölyesi’nde otellerde su kullanımında tasarruf sağlayacak yöntemleri tartıştılar.

Konutların su faturası aylık ortalama 50 TL!

GROHE, Türkiye'deki su kullanım alışkanlıklarını belirlemek üzere TNS işbirliğiyle bir araştırma gerçekleştirdi. Araştırmaya göre, içme suyu, şişe su gibi ürünlerin dahil olduğu su faturası miktarı ortalama aylık 50 TL.

Grohe Türkiye'de Su Kullanımı Araştırması yaptı!

Grohe Türkiye'de Su Kullanımı Araştırması yaptı. GROHE’nin Türkiye’de Su Kullanımı Araştırmasına göre; Türk halkının yüzde 85’i evlerinde su ve elektrik tasarrufu sağlayan ürünlere sahip olmayı önemsiyor

Kaçak doğalgaz kullanımı, sayaç değiştirtti!

Kaçak doğalgaz kullanımı, sayaç değiştirtti. Diyarbakır'da su ve elektrikten sonra bazı abonelerin, sayaçlara yaptıkları müdahale ile doğalgazı da kaçak kullandığının belirlenmesi kentteki gaz dağıtım şirketini harekete geçirdi.

Zeki Toçoğlu: Adakule Projesi ile lojmanlar halkın kullanımına açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda inşasına başlayacağımız Adakule Projesi ile belediye lojmanlarını hemşerilerimizin kullanımına açacağız" dedi

E.C.A Kombi kullanım alışkanlığınızı hafızasına kaydediyor!

E.C.A., sıcak su kullanım alışkanlığını hafızaya alarak, tüketici dostu Confeo Plus ve de Fortius Plus ürünleriyle performans ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

Su tasarrufunda altın öneriler!

Uzmanların gelecek yıllarda su kıtlığı tehlikesiyle karşı karşıya kalabileceğini belirttiği Türkiye 'de, birçok kurum mutfakta, banyoda ve diğer işlerde tasarruflu su kullanımına ilişkin uyarılarda bulunuyor...

Grohe su kullanımı Haberi

Grohe su kullanımı

Bataryalar, her modern banyonun fonksiyonelliği açısından hayati öneme sahiptir. İster lavaboya monte edilsin, ister küvete, isterse de duşa, batarya akıtma noktasında suyun hacim ve sıcaklığını kontrol ederek banyo kullanıcılarının refah ve konforuna da büyük katkıda bulunur. GROHE Eurosmart ise en yaygın kullanılan batarya tipi olan tek kumanda kollu bataryalar arasında dünyanın en çok satan modellerinden biri. Düşük su tüketimini rahat kullanıcı deneyimi ile bir araya getiren GROHE tek kumanda kollu bataryalar, her tip, boyut ve dekordaki banyolara uygun çok çeşitli estetik tasarım varyantları ile sunuluyor.


Bir sürdürülebilirlik aracı


Tek kumanda kollu bataryalar günlük yaşamda birçok fayda sunuyor. GROHE’nin tek elle kolaylıkla kullanılabilen bu bataryalarındaki SilkMove® teknolojisi kumanda kolunun uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Kullanıcılar su hacim ve sıcaklığını zahmetsizce ve büyük bir...