05 / 05 / 2024

GROHE ürürnleri

GROHE ürürnleri

GROHE, yarı kamuya açık tuvalet işletmecilerine bir yandan kullanıcıların sağlığına katkıda bulunurken diğer yandan da su ve enerji tasarrufuna yardımcı olarak modern tuvaletler için herkesin kazançlı çıktığı bir çözüm sağlıyor.

GROHE’den Sense akıllı su sensörü!

Akıllı evler yaratmak için akıllı çözümler sunan GROHE’nin yeni ürünü Sense akıllı su sensörü, her hangi bir durumda ev sahibinin önlem almasını sağlıyor.

GROHE Blue Home yılın inovasyonu seçildi!

GROHE, modern evlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan su sistemi Blue Home ile tüketiciler tarafından “En İyinin İyisi Altın Ödülü”ne layık görüldü.

Barskan İnşaat Metal Petrol Ürürnleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barskan İnşaat Metal Petrol Ürürnleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ömer Yazıcı imzasıyla kuruldu.

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

GROHE, Lahr fabrikasında yeni bir ısı ve güç santralini devreye aldı!

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden GROHE,Lahr fabrikasında yeni bir ısı ve güç santralini devreye aldı. Uzun vadeli kaynak verimliliğine stratejik bir yatırım olarak hayata geçirilen yeni santral ile yıllık karbon salınımı 2.550 ton azaltıldı.

GROHE'ye 4 ödül!

Banyo ve mutfak tasarımında kendini mükemmeliyete adayan GROHE, hem tüketiciler hem de uzmanlar tarafından takdir edilen ilham verici ürünleriyle 4 farklı organizasyondan toplam 9 ödülle döndü.

GROHE su tüketimini yüzde 18 azalttı!

Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan GROHE, Türkiye’de Şişli Camii Şerifi Vakfı ile işbirliğine giderek yoğun su kullanılan kamuya açık alanlarda su tasarrufu sağladı.GROHE Ecojoy ürünleri ile değiştirdiği yerlerde su tüketimini yüzde 18 azalttı.

Aquatunes su geçirmez Bluetooth hoparlörü ile duşta müzik keyfi!

GROHE ve Philips Sound, Aquatunes su geçirmez Bluetooth hoparlörü ile duşta ve banyoda yüksek kaliteli müzik dinleme olanağı sunuyor.

Grohe AG 2016’da Yılın Yenilikçisi ödülünü aldı!

6.482 şirket temsilcisi ve uzmanın cevaplarıyla katıldığı araştırma sonucunda Grohe AG, Almanya’nın en yenilikçi şirketleri sıralamasına girdi ve tüketici ürünleri kategorisinde “2016’da Yılın Yenilikçisi” ödülüne layık görüldü.

GROHE'den Axess’e özel 9 taksit fırsatı!

Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan GROHE Mart ayında 8 ürününde uygulanan yüzde 40’a varan indirim kampanyasına ek olarak Axess’e özel 9 taksit fırsatı sunuyor.

GROHE Light ve GROHE Zero ile saf suyun tadını çıkarın!

Su, hayatın kaynağı. Ancak içmeye, yemek pişirmeye ve yıkanmaya uygun, dolayısıyla insan sağlığına yararlı olan su, sadece saf sudur. Küresel sıhhi tesisat ürünleri markası GROHE, bu bilinçle içme suyu hijyenine büyük önem veriyor.

Grohe yeniden tasarlanan Eurostyle bataryaları sunuyor!

GROHE’nin Eurostyle batarya yelpazesi, Feng Shui’den esinlenen duyusal bir sanat eserini andırıyor. İlk olarak 1999 yılında piyasaya sürülen bu tasarım klasiğinin üçüncü kuşağı, organik akışları, yumuşak kıvrımları ve doğal güzelliği ile öne çıkıyor.

GROHE Eurostyle bataryalarını yeniden tasarladı!

GROHE’nin Eurostyle batarya yelpazesi, Feng Shui’den esinlenen duyusal bir sanat eserini andırıyor. İlk olarak 1999 yılında piyasaya sürülen bu tasarım klasiğinin üçüncü kuşağı, organik akışları, yumuşak kıvrımları ve doğal güzelliği ile öne çıkıyor.

GROHE ürürnleri Haberi

GROHE ürürnleri

Elektronik olarak kontrol edilen batarya ve armatürler, havalimanları, stadyumlar ve benzin istasyonlarındaki birçok genel tuvalette artık standart haline gelmiş durumda. Peki ya kafeler, muayenehaneler veya ofislerdeki tuvaletlerde durum nasıl? Her ne kadar daha az ziyaret edilen yerler olsalar da, buralarda da hijyen, konfor ve sürdürülebilirlik konularında asla taviz verilmemesi gerekiyor. GROHE, yarı kamuya açık tuvalet işletmecilerine bir yandan kullanıcıların sağlığına katkıda bulunurken diğer yandan da su ve enerji tasarrufuna yardımcı olarak modern tuvaletler için herkesin kazançlı çıktığı bir çözüm sağlayan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.


Her ne kadar ofis ve kütüphaneler gibi mekanlardaki yarı kamuya açık tuvaletler ağır ve sık bir kullanıma maruz kalmasalar da, kullanıcıların sürekli değişmesi, buraların her zaman temiz kalmasının sağlanması ve potansiyel patojenler için bir cennet...