14 / 05 / 2024

Group Kaaria İnşaat Gıda Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi

Group Kaaria İnşaat Gıda Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi

Group Kaaria İnşaat Gıda Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Daşdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Salihpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Urartu Group Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urartu Group Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin İslam Turan tarafından kuruldu.

Armo Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armo Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arman Hasan Bakhsh ve Mohammad Alıpour ortaklığında kuruldu.

Group Ada İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Ada İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mürteza Ada tarafından kuruldu.

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Koç tarafından kuruldu.

Bll Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bll Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Zühre Gündoğdu tarafından kuruldu.

Beyazlar Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Beyaz tarafından kuruldu.

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bircan Çelik tarafından kuruldu.

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yeşilyurt ve Selim Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Df Group Yapı İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Df Group Yapı İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Polat tarafından kuruldu.

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Işık ve Kemal Doğan ortaklığında kuruldu.

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kılıç tarafından kuruldu.

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Delen tarafından kuruldu.

Group Kaaria İnşaat Gıda Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Group Kaaria İnşaat Gıda Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi

Group Kaaria İnşaat Gıda Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Daşdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Group Kaaria İnşaat Gıda Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İnşaat İşleri     1- Her türlü inşaat taahhüt işleri, nakliye ve taahhüt işleri, konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, onarım ve restorasyon işleri, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt müteahhitlik hizmetleri, kat karşılığı ve yap işlet devret her türlü taahhüt işlerinde bulunmak,montaj işleri yapmak ve müstakil konut, toplu konut, iş hanları, fabrikalar, atölye, depo, karayolu, köprü, tünel, hava limanı, kanal boru...