19 / 05 / 2024

Grup Aydınlar Yapı Mühendislik İnşaat iletişim

Grup Aydınlar Yapı Mühendislik İnşaat iletişim

Grup Aydınlar Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mazhar Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mart'ta endik, Kavakpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Tarhan Grup İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tarhan Grup İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Tarhan tarafından kuruldu.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ülvan tarafından kuruldu.

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Belediye konut, ticaret akaryakıt ve servis istasyonu imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet, Aydınlar ve Tavlusun'da yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 13:50'de yapılacak.

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Odeta Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odeta Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aydınlar ve Turgut Gündüz ortaklığında kuruldu.

Adg Grup İnşaat Yapı Ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Grup İnşaat Yapı Ve Metal Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Tuğrulhan Aydemir tarafından kuruldu.

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Daştan Grup İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Grup İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Çağatay Daştan tarafından kuruldu.

Grup Aydınlar Yapı Mühendislik İnşaat iletişim Haberi

Grup Aydınlar Yapı Mühendislik İnşaat iletişim

Grup Aydınlar Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mazhar Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu.


Grup Aydınlar Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler   üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında hertürlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve    bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...