06 / 05 / 2024

Grup Köyleri yolu sorunu

Grup Köyleri yolu sorunu

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Haymana İlçesine bağlı Yurtbeyli Mahallesinin ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Levent Gök, sorularını Başbakan Davutoğlu'na sordu..

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

Çatalca Subaşı ve Oklalı Köyleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çatalca ilçesi, Subaşı ve Oklalı Köyleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Artvin Yusufeli'nin bazı köyleri başka bir bölgeye naklediliyor!

Artvin Yusufeli ilçesi, Tekkale, Irmakyanı, Meşecik ve Yeniköy köyleri halkının başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sudan'a Türk Köyleri inşa edilecek!

İDSB İnsani Yardım Platformu Genel Sekreteri Ali Kurt, Sudan’ın afetten en çok etkilenen bölgelerinde yerel mimariye uygun "Türk Köyleri" inşa edeceklerini söyledi.

Abdurrahman Kaan: Köyleri yeniden imar etmeliyiz!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Köyleri yeniden imar etmemiz lazım. Hollanda, yaklaşık 110 milyar dolarla dünyada en fazla gıda ihracatı yapan ülkedir. Bizim 17 milyar dolar ihracatımız var. Kırsaldaki yaşamı teşvik etmemiz lazım" diye konuştu.

Malezya'nın 20 milyar dolarlık demir yolu projesi iptal edildi!

Malezya ve Çin İletişim İnşa Şirketi arasında imzalanan 20 milyar dolarlık demir yolu projesi iptal edildi. Malezya Ekonomik İşler Bakanı Muhammed Azmin Ali, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Eyüpsultan Işıklar- İhsaniye Köyleri imar planı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Işıklar - İhsaniye Köyleri Nazım İmar Planı'nda 18. Madde uygulama sınırına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat!

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 100 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor.

Grup Köyleri yolu sorunu Haberi

Grup Köyleri yolu sorunu


Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Haymana İlçesine bağlı Yurtbeyli Mahallesinin ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Levent Gök, sorularını Başbakan Davutoğlu'na sordu.


Yurtbeyli’nin Katrancı üzerinden ve Sarıyayla üzerinden olmak üzere Haymana bağlantı iki yolunun da (Grup Köyleri yolu) kullanılamaz durumda olduğunu belirten Gök "Ankara - Haymana yol çalışmalarının bitirilememesi gerekçe gösterilerek anılan yol çalışması başlatılmamış, yerleşim birimlerindeki vatandaşlarımızın ulaşım mağduriyetleri ağırlaşarak sürmektedir.


Ankara - Haymana yol çalışması bahanesiyle Grup yol çalışmasına başlanmazken Sarıyayla ile Büyükyağcı güzergâhındaki ASKI Su Fabrikasının yolu yapılmış bulunmaktadır. " dedi.


Yurtbeyli mahallesinin kanalizasyon şebekesi de bulunmadığını dile getiren Gök, Yurtbeyli sakinleri bu sıkıntının giderilmesini yıllardır beklemekte olduğunu belirtti.


Gök, "ASKİ tarafından yürütülen su aboneliği işlemlerinde de Yurtbeyli sakinlerinden ödeme güçlerini aşan miktarda abonelik bedeli talep edilmektedir. Yurtbeyli’de ikamet...