14 / 05 / 2024

Grupal Taşımacılık kimya inşaat nerede

Grupal Taşımacılık kimya inşaat nerede

Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Oral tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanaga Mahallesi'nde kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Dilova İnşaat Yapı Malzemeleri Kimya Tekstil Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilova İnşaat Yapı Malzemeleri Kimya Tekstil Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aziz Samet Altunnar tarafından kuruldu.

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi Sancaktepe’de  620 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aksoy tarafından kuruldu.

Sancaklar Kimya İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parçaları Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancaklar Kimya İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parçaları Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Sungun tarafından kuruldu.

Tpn İnşaat Kimya Otomotiv Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tpn İnşaat Kimya Otomotiv Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Toker taarfından kuruldu.

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile özgün Talaslıoğlu ve Umut Çiftçi ortaklığında kuruldu.

HKH İnşaat Hırdavat Kimya Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HKH İnşaat Hırdavat Kimya Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Berk Güdüker tarafından kuruldu.

Özenci İnşaat Mermer Elektrik Kimya Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özenci İnşaat Mermer Elektrik Kimya Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Özenci tarafından kuruldu. 

Bosphorus Elektrik Kimya Reklam Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Elektrik Kimya Reklam Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Cnz Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Kimya Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnz Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Kimya Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bakkaloğlu tarafından kuruldu.

Harsa İnşaat Metal Taşımacılık Elektrik Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harsa İnşaat Metal Taşımacılık Elektrik Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vadettin Harsa tarafından kuruldu. 

Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Oral tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanaga Mahallesi'nde kuruldu.

Grupal Taşımacılık kimya inşaat nerede Haberi

Grupal Taşımacılık kimya inşaat nerede

Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Oral tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanaga Mahallesi'nde kuruldu.


Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü yat, kotra, marina, deniz otobüsü, şilep, tanker, yolcu vapuru, uçak, otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, deniz, kara, hava araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek. 2-Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek . -Yurt içinde ve dışında her nevi...