14 / 05 / 2024

Grupal Taşımacılık şirketi

Grupal Taşımacılık şirketi

Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Oral tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanaga Mahallesi'nde kuruldu.

Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Oral tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanaga Mahallesi'nde kuruldu.

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Hamit Saygın Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Sultanbeyli'de açıldı.

Kofra Elektrik İnşaat Metal Taşımacılık Oto Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kofra Elektrik İnşaat Metal Taşımacılık Oto Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Can tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Cava İnşaat Taşımacılık Turizm ve Gıda Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cava İnşaat Taşımacılık Turizm ve Gıda Hizmetleri Limited Şirketi, Hale Cavlaz ve Uğur Güner ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Çekmeköy, Mimarsinan Mahallesi, Ceren Sokak'ta kuruldu.

CRO İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CRO İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Polat tarafından 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Kartal, Yukarı Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

Ünmar İnşaat Taahhüt Tarım Taşımacılık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ünmar İnşaat Taahhüt Tarım Taşımacılık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Seyfettin Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 11 Şubat'ta Üsküdar, Küçük Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Belnak Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Belnak Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mevlüt Sayan ve Ümit Sayan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Avcılar, Yeşilkent Mahallesi, Ahmet Arif Caddesi'nde kuruldu.

Sayarlar Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayarlar Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Sayar tarafından 600 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi, Korucu Sokak'ta kuruldu.

Wolverin İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wolverin İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Zihni tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Sancaktepe, Merve Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Emerci İnşaat Kimya Elektronik Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emerci İnşaat Kimya Elektronik Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezer Özbey tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kartal, Cevizli Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Ferah Taşımacılık Gıda ve İnşaat Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Taşımacılık Gıda ve İnşaat Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Şan, Hanan Hashım K Madanı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Beyoğlu Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Özçoruh İnşaat Otomotiv Turizm ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçoruh İnşaat Otomotiv Turizm ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yalçın Öz ve Kadir Çoruhlu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 13 Ocak'ta Maltepe, Gülsuyu Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

Grupal Taşımacılık şirketi Haberi

Grupal Taşımacılık şirketi

Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Oral tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanaga Mahallesi'nde kuruldu.


Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü yat, kotra, marina, deniz otobüsü, şilep, tanker, yolcu vapuru, uçak, otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, deniz, kara, hava araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek. 2-Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek . -Yurt içinde ve dışında her nevi...