02 / 05 / 2024

gs riva ihalesi

gs riva ihalesi

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, "Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinin bu büyük ihalede yer alacak olmasından çok memnunum. Bu onların Türk ekonomisine ve Galatasaray’ın marka değerine duydukları güveni gösteriyor" dedi.

Galatasaray Florya projesi geliştirilecek, Riva projesi revize edilecek!

GS Başkanı Cengiz, "Bakan ve Emlak Konut Genel Müdürü ile konuştuk. Biz 'Galatasaray'dan ekstra kuruş para çıkmayacak şekilde Florya'yı geliştirelim. Sadece Riva'yı revize edelim.' dedik. . Sözlü mutabakat sağladık.Bugün toplanacaktık ama divan toplantısı nedeniyle erteledik" dedi...

Riva'daki değerli gayrimenkullerin ihalesi gerçekleştirildi!

İstanbul'un Beykoz ilçesi Çayağzı (Riva) Mahallesi'nde bulunan değerli taşınmazların özelleştirilmesi ihalesinde teklif veren çıkmadı.

Ahmet Özdoğan: GS'nin elinde Riva da kalmadı Florya da!

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Ahmet Özdoğan yönetimi eleştirdi Eskiden Riva ve Florya sayesinde borçlara rağmen rahat olduklarını belirten Özdoğan, “Artık onlar da yok dedi.

Galatasaray Riva ihalesinde kim ne kazanacak?

Galatasaray‘ın Riva’da ihalesini kazanan Fema İnşaat ve KLV İnşaat İş Ortaklığı belirlenen sürede sözleşmeyi imzalamayınca ihale en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat’a verildi. Bu karışıklık yüzünden 180 milyon lira kayba uğrayan GS ise sessizliğini koruyor.

Fema İnşaat-KLV İnşaat'tan GS Riva ihalesi açıklaması!

Fema İnşaat ve KLV İnşaat GS Riva ihalesinin el değiştirmesine ilişkin açıklama yaptı. İş ortaklığı: "İmar mevzuatındaki önemli değişiklikler nedeni ile ihale konusu iş yönünden, emsale esas inşaat alanında çok ciddi azalmalar meydana gelmiştir" dedi.

Galatasaray Riva ihalesi el değiştirecek!

Emlak Konut GYO'nun 2. oturumunu 15 Haziran'da yaptığı Riva arsa ihalesi el değiştirdi. 1 milyar 178 milyon TL teklifle ihaleyi kazanan Fema İnşaar-KLV İnşaat İş Ortaklığı sözleşmeyi imzalamadığı için ihale en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat'a verildi.

Riva'daki değerli arazi için iki teklif!

Galatasaray Spor Kulübüne ait Riva arazisinin 3.1 milyar liraya satışı sonrası gözler Riva'da yer alan Milli Takım Oteli'nin arazisine çevrildi. Arazinin ihalesi Çarşamba günü gerçekleşecek.

Riva projesi Galatasaray'ın kasasını dolduracak!

Emlak Konut'un Riva arazisinin ihalesi dün yapıldı ve ihaleyi milyarlık teklifler damga vurdu. Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek "Riva Projesi'nde nihai rakam bu işlerin yapılıp bitmesi ile ortaya çıkacak, elde edilecek rakam bugünkü rakamın çok üstüne çıkacak." dedi.

Dursun Özbek'ten Riva ihalesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, "Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinin bu büyük ihalede yer alacak olmasından çok memnunum. Bu onların Türk ekonomisine ve Galatasaray’ın marka değerine duydukları güveni gösteriyor" dedi.

Galatasaray Riva arazisinin ihalesi bugün!

Emlak Konut Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün saat 14:30'da gerçekleşecek. 1 milyon 157 bin metrekarelik arsanın yüzde 80'i Galatasaray'ın olacak.

Galatasaray Riva arazisinin ihalesi yarın!

Galatasaray’ın İstanbul Riva’daki arsası yarın Emlak Konut GYO öncülüğünde ihaleye çıkıyor. İhaleye 10’dan fazla firmanın teklif vermesi bekleniyor.

Galatasaray Riva projesinin ihalesi 8 Haziran'da!

Emlak Konut'un Galatasaray Spor Kulübü ile 29 Haziran 2016’da imzaladığı protokol sonrasında geliştireceği Riva projesinin ihale tarihi açıklandı. Proje için hazırlatılan mimari görseller yayınlandı. İşte Galatasaray Riva projesinin ihale detayları...

Florya ve Riva'nın satışı Galatasaray'ı kurtaracak mı?

Sarı-kırmızılı kulübün Divan sonrası oluşan ortak görüş şu: “Florya ve Riva’nın satışı da kulübü kurtarmayacak” GS Store’lardan santranca kadar tüm hesaplar ekside.

gs riva ihalesi Haberi

gs riva ihalesi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün İstanbul Riva'daki arsası için gerçekleştirilen ihaleye 9 şirketin teklif vermesinin memnuniyet verici olduğunu açıkladı.


Özbek, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Galatasaray Kulübü ile Emlak Konut GYO arasında "Florya ve Riva arazilerinin gelir paylaşımı usulüyle" değerlendirilmesi amacıyla imzalanan protokol çerçevesinde, Riva arazisiyle ilgili ihalenin ilk etabının gerçekleştirildiğini hatırlatarak, "Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinin bu büyük ihalede yer alacak olmasından çok memnunum. Bu onların Türk ekonomisine ve Galatasaray’ın marka değerine duydukları güveni gösteriyor." ifadelerini kullandı.


İlk ihale etabındaki tekliflerin, sadece ihalenin açık artırma safhasına katılma yeterliliğine mazhar olmak için verilen bir teklif olduğuna dikkati çeken Özbek, şunları kaydetti:


"İhalenin gerçek değeri 15 Haziran'da kamuoyunun önünde şeffaf bir şekilde gerçekleştirilecek açık artırma ile belli olacak. Galatasaray Kulübü...