02 / 05 / 2024

GSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak

GSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak

GSB personel alımı sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merakla araştırılıyor. Peki GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar!

GSB'den 1453 sözleşmeli personel alımı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı konu ile ilgili açıklamada 1453 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılacak ve başvurular ne zaman...

Son dakika: 2023 GSB personel alım sonuçları açıklandı: İşte GSB 11 bin 405 personel alımı sonuçları sorgulama ekranı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan beklenen müjde sonunda geldi. Bakanlık 11 bin 405 personel alımı sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? GSB alım sonuçları nereden öğrenilir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? 

2023 GSB personel alımı başladı! Kimler başvurabilir ve nasıl yapılır?

GSB personel alımı duyuları 2023 yılının yeni eğitim öğretim yılında başladı. Bu nedenle gözler GSB personel alımı ile ilgili detayların neler olduğuna yöneldi. Başvuru tarihi belirlenmiş olup adaylar için gereken şartlar da belirlenmiştir. 

GSB personel alımı başvuru ekranı bugün açıldı! 11 bin 455 personel alınıyor! Aman kaçırmayın, hemen başvurun!

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 11 bin 455 personel alımı için başvuru ekranı bugün açıldı. İşte detaylar..

Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alımı yapıyor! İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve detayları!

Acil personel alımı başladı! İŞKUR 11.500 TL ile 81 ilde personel alımı yapıyor! İşte detaylar!

İŞKUR tarafından 81 ilde 106 bin personel alımı yapılıyor. Kurum tarafından yapılan duyuru ile açık pozisyonda bulunan iş ilanları belirtildi. İşte 81 ilde 107 bin 98 açık işçi sayısının açıklandığı personel alımı detayları!

PTT 55 bin personel alımı ne zaman başlayacak? PTT personel alımı başvuru şartları açıklandı mı? Hemen bunlara bakın!

Uzun süredir gündemde yer alan PTT personel alımı başvuruları ile ilgili son dakika detayları merakla araştırılıyor. PTT 55 bin personel alımında son durum merak ediliyor. Peki PTT 55 bin personel alımı ne zaman yapılacak? İşte PTT personel alımı 2022 ile ilgili tüm ayrıntılar...

Milli Savunma Bakanlığı 1.115 personel alımı kuraları çekildi! İşte MSB 1.115 personel alımı kura sonuçları...

MSB 1.115 personel alımı kapsamında kura çekilişi bugün saat 10:30'da başladı. Peki MSB 1.115 personel alımı kura sonuçları belli oldu mu? MSB 1.115 personel alımı kura sonucu sorgulama nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir?

İçişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık alım yapılacak boş olan kadroları paylaştı. İşte İçişleri Bakanlığı personel alımına dair merak edilen detaylar!

MEB personel alımı 2022! MEB sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alımı için Resmi Gazete'de yayınladığı ilanda, 7 farklı kadroda 10 personel alınacağı açıklanmıştı. Bu haber sonrası ilgili kişiler ilanın detaylarını araştırmaya başladı. İşte detaylar!

PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT personel alımı ilanları pek çok vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımında son dakika! Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı personel alımı için son dakika detayları merakla araştırılıyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

GSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak Haberi

GSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak

GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) bünyesine personel alımı yapılacak. GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? GSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtları adaylar tarafından aranıyor.

İşte GSB personel alımına dair detaylar…

GSB PERSONEL ALIMI AÇIKLANDI MI?

GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) bünyesine personel alımı yapılıyor. GSB personel alımı için adaylar gözlerini ve kulaklarını e-Devlet'e çevirdi. Bilindiği üzere GSB bünyesinde yurtlarda görevlendirilmek üzere 1.200 sözleşmeli personel alımı yapılacağı bildirilmişti.

 Peki GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? GSB personel alımı ne zaman açıklanacak? GSB personel alımı sonuçları sorgulaması nasıl yapılır?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, GSB bünyesinde 1.200 personelin görevlendirileceğini duyurmuştu. GSB personel alımı için belirtilen şartları taşıyan adaylar 10 ile 14 Ekim tarihleri arasında başvurular alındı. Şimdi de başvuru...