29 / 04 / 2024

gsmi vergisi kredi kartı ile ödeme

gsmi vergisi kredi kartı ile ödeme

Gayrimenkul sermaye iradı (GMSİ) için ilk taksit ödemeleri Mart ayı itibarıyla başladı. Vergi ödemelerinin 31 Mart'ta son bulacağı GMSİ vergisi kredi kartı ile ödenebilir mi?

Vergide kredi kartı kolaylığı! Son hafta!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri devam ediyor. Online olarak kredi kartıyla da ödenebilen emlak vergisi ödemeleri için son haftaya girildi...

Kredi kartı ile emlak vergisi ödeme 2021!

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri başladı. Vergi mükellefleri ödemelerini internet sitelerinden online olarak yapabiliyor. İşte kredi kartı ile emlak vergisi ödeme 2021...

Veraset ve İntikal Vergisi'nde kredi kartı kolaylığı!

Menkul ve gayrimenkullerin veraset yoluyla veya ivazsız olarak intikal etmesi durumunda miras vergisi ödenmesi gerekiyor. Miras vergisi ödeme dönemi bu ayın sonunda sona erecek....

Mirasçılar dikkat! Verginizi kredi kartıyla ödeyebilirsiniz!

Menkul ve gayrimenkullerin veraset yoluyla veya ivazsız olarak intikal etmesi durumunda miras vergisi ödeniyor. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı duyura göre, veraset ve intikal vergisi ödemeleri kredi kartıyla yapılabilecek.

Konut kredi faizleri düşürülmeli!

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Ersoy, kamu müteahhitleri için fiyat farkıyla ilgili çalışma yapılması, konut kredi faizlerinin düşürülmesi, inşaat şirketlerinin kurumlar vergisi gibi vergilerden muaf tutulması, düşük faizli nefes kredileri imkanı sağlanması gerektiğini söyledi...

Kira gelir vergisi 2. taksit kredi kartı ile ödeme!

Taşınmaz malını kiraya vererek geçtiğimiz sene gelir elde eden kimseler Temmuz ayında verginin 2. taksitini ödüyor. Peki, kira gelir vergisi 2. taksiti kredi kartı ile nasıl ödenir?

Şehzadeler'de emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri başladı!

Şehzadeler ilçesine ait 2016 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi veznelerinden alınmaya başladı. Tahsilatların kredi kartı ya da nakit olarak 1 Kasım ile 1 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılabileceği belirtildi.

Kira gelir vergisi bankadan ödeme seçenekleri!

Kira gelir vergisi ödemeleri anlaşmalı bankalar aracılığı ile de yapılabiliyor. Peki, vergi ödemesi kredi kartı ile yapılır mı? İnternet bankacılığı ile vergi ödenir mi? İşte kira gelir vergisi bankadan ödeme seçenekleri..

Kırklareli'de emlak vergisi ödemeleri internetten yapılabiliyor!

2015 yılı Emlak Vergisi 2. taksit ödemeleri Kırklareli Belediyesi veznelerinden alınmaya başladı. İsteyen vatandaşların ödemelerini internet üzerinden online olarak yapabileceği gibi kredi kartı ya da nakit olarak da ödeyebilecek.

Körfez'de emlak vergisi ödemeleri internetten yapılabiliyor!

Körfez Belediyesi veznelerinde 2015 yılı emlak, ilan, reklam ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri devam ediyor. İsteyen vatandaşlar ödemeleri internet üzerinden yapabileceği gibi kredi kartı ya da nakit olarak vezenelerden yapılabiliyor.

Emlak Vergisi 2. taksit tahsilatları başladı!

2015 yılı Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi veznelerinden alınmaya başladı. İsteyen vatandaşlar ödemeleri internet üzerinden online olarak yapabileceği gibi kredi kartı ya da nakit olarak ödemeler yapılabilir

Emlak gelir vergisi anlaşmalı bankalar!

Emlak gelir vergisi; Başkanlığın internet sitesi üzerinden anlaşmalı bankaların kredi kartları ile veya, internet bankacılığını kullanarak ödenebiliyor. Peki, emlak gelir vergisi anlaşmalı bankalar hangileri?

Emlak gelir vergisi kredi kartı ile ödenir mi?

Taşınmaz mal ve hakların 5 yıl içerisinde elden çıkarılmasından doğan kazançlar için değer artış kazancı vergisi ödenmesi gerekiyor. Peki, vergi ne zaman ve nerede ödenir? Emlak gelir vergisi kredi kartı ile ödenir mi?

gsmi vergisi kredi kartı ile ödeme Haberi

gsmi vergisi kredi kartı ile ödeme

GMSİ kredi kartı ile ödeme!

Gayrimenkul sermaye iradı (GMSİ), gelir vergisi Kanunu'nun 2 inci maddesinde gerçek kişilerin vergiye tabi gelir unsurlarından GVK' nun 70 inci maddesinde sayılan mal ve hakların  kiralanması dolayısıyla elde edilen gelirleri ifade ediyor.


Kira gelir vergisi olarak da bilinen GMSİ vergisi için ödemeler, vergi dairelerine yapılıyor. Peki, GMSİ kredi kartı ile ödenebilir mi? GMSİ kredi kartı ile nasıl ödenir?


Vergi ödemesinde bazı bankalara tahsil için yetki veriliyor. GMSİ İÇİN kredi kartı ile ödeme yapılabilen bankalar şu şekilde sıralanıyor:


GMSİ vergisini kredi kartı ile ödeme imkanı olan bankalar:

Akbank, Asya Katılım Bankası, Denizbank, Finansbank, HSBC Bank, T.C. Ziraat Bankası, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye Garanti Bankası, Türkiye Halk Bankası, Türkiye İş Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası


2014 Kira Geliri Elde...