14 / 05 / 2024

GTS Balkans Turistik Servisler Anonim Şirketi

GTS Balkans Turistik Servisler Anonim Şirketi

GTS Balkans Turistik Servisler Anonim Şirketi, 30 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile,A. Markovijk Cvetanovska ve Eda Aner ortaklığıyla kuruldu...

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 226 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Palmiye Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Palmiye Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Erguvan Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erguvan Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi  Beyoğlu'nda 247 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoban, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Ladin Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ladin Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi  Beyoğlu'nda 140 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoban, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eray Berber tarafından kuruldu. 

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının ortak çalışması sonucu, Ankara-Kars-Ankara arasında hizmet verecek olan Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi yapıldı.

Turistik Doğu Ekspresi seferleri bugün başlıyor!

Turistik Doğu Ekspresi, bugün saat 19.00’da tarihi Ankara Garı’nda gerçekleştirilecek törenle ilk seferi için hareket ediyor.

OFC Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi kuruldu!

OFC Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon 320 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Ciğer tarafından kuruldu... 

Turistik Doğu Ekspresi yarın açılıyor!

Doğu Ekspresi'nde artan yolcu talebi karşılanamadığı için, Ankara-Kars-Ankara arasında turizm amaçlı Turistik Doğu Ekspresi seferi konuldu. Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi yarın gerçekleştirilecek.

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yaptığı girişimlerle dünyanın en güzel ilk 4 tren rotasından birinde sefer yapan Doğu Ekspresi'nin yanı sıra "Turistik Doğu Ekspresi" 29 Mayıs tarihindeseferlere başlayacak.

Popüler Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Popüler Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Havva Yağcı tarafından kuruldu...

Alin Turistik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alin Turistik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Tolga Altundaş tarafından kuruldu.

5 yeni turistik ekspres geliyor!

Doğu Ekspresi’ne yönelik yoğun talep sonrası hattın ‘turistik’ olarak hizmet vermesine vesile olurken, beş yeni ‘turistik ekspres’ hat daha yapılması planlanıyor.

GTS Balkans Turistik Servisler Anonim Şirketi Haberi

GTS Balkans Turistik Servisler Anonim Şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, deniz turizmi ile ilgili yatırımlar yapmak,gemi,yat, kotra ve benzeri gemi ve araçları satın almak,kiralamak, kiraya vermek ve satmak ve bu gibi deniz araçlarını turizm alanında kullanmak,işletmeciliğini yapmak,deniz taşıtlarının ve deniz turizm acenteliklerini yapmak,yolcu temin etmek, ve bilet satışı yapmak,deniz turları organize etmek keza her nevi yat limanları,marina,ramir ve bakım merkezleri çekek yerleri tesis temek,işletmek ve kiraya vermek icabında kiralamak ve satmak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Ataşehir Atatürk Mahallesi Şeref Sokak WTİ Plaza NO:22/3 adresinde faaliyete geçirildi. 30 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, A. Markovijk Cvetanovska ve Eda Aner ortaklığıyla...