09 / 05 / 2024

GTÜ teknoloji Transfer Ofisince

GTÜ teknoloji Transfer Ofisince

Gebze Teknik Üniversitesi teknoloji Transfer Ofisince desteklenen ve üniversite öğrencileri tarafından kurulan yazılım firması ev alacaklara sanal kolaylık sağlıyor.

Bilekteki yapay zeka Huawei Watch GT Runner satışa çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı…

Giyilebilir teknoloji cihazlarının en yenisi, merakla beklenen Huawei Watch GT Runner Türkiye’de satışa çıktı. İşte Huawei Watch GT Runner ile ilgili tüm merak edilenler ve Türkiye satış fiyatı…

Marmara İnovasyon Arge Teknoloji Transfer Anonim Şirketi kuruldu! 

Marmara İnovasyon Arge Teknoloji Transfer Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurt ve Mustafa Çelen ortaklığında kuruldu.

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Utlu ve Mustafa Koçak tarafından kuruldu.

GOSB Teknopark'ta herkes yerini alabilecek!

Sanayi bölgesinin ortasında yer alan GOSB Teknopark, doğrudan sanayiye odaklı birçok yenilikçi ürün ve teknoloji geliştirilmesine olanak sağlıyor. Gebze Organize Sanayi Bölgesi Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi Direktörü Tolga Bildirici, projeler ile ilgili bilgi verdi.

GTÜ öğrencilerinden ev alacaklara sanal kolaylık!

Gebze Teknik Üniversitesi teknoloji Transfer Ofisince desteklenen ve üniversite öğrencileri tarafından kurulan yazılım firması ev alacaklara sanal kolaylık sağlıyor.

Bartın Üniversitesi, Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi inşa edecek!

Bartın Üniversitesi'nin projesi kapsamında Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsünde bulunan 900 metrekarelik alana Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi inşa edilecek.

Melek Yatırımcılar Güney Ege'de buluştu!

Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen "Melek Yatırımcılar Güney Ege'de" Projesi kapsamında Pamukkale Teknokent Konferans Salonu'nda bir seminer düzenlendi...

3T Teknoloji Merkezi Bursa'da açıldı!

Dünyanın önemli teknoloji ve Ar-Ge oluşumları arasında yer alan RWTH Aachen Üniversitesi’nin 350 milyon euro’luk yıllık cirosu olan ITA araştırma merkezinin yüzde 100 iştiraki olan 3T Teknoloji Transfer Merkezi, Türkiye merkezini Bursa’da açtı.

Afyonkarahisar'da Teknoloji Geliştirme Bölgesi kurulacak!

Afyonkarahisar'da, Afyon Kocatape Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi iş birliğinde çalışmalarına başlanan "Teknoloji Geliştirme Bölgesi"nin, Bakanlar Kurulunun onayının ardından kurulacağı bildirildi. Veysel Eroğlu konuyla ilgili açıklama yaptı...

Şişecam 40 milyon TL'ye Gebze'de bilim ve teknoloji merkezi kurdu!

Şişecam Topluluğu, 40 milyon TL’lik yatırımla Gebze - Çayırova’da kurduğu Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi, rakiplerin ve cam sektörü araştırmacılarının büyük ilgisini çekti..

Çerkezköy Teknoloji Geliştirme Alanı ne olacak?

Çerkezköy Veliköy'de yer alan Teknoloji Geliştirme alanı Parkı Çerkez Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin arka tarafında yer alıyor. Özel Fonksiyon Alanı olarak planlanan alan 932 dönüm alana sahip.

Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi 3 ay sonra açılacak!

2015 Mayıs'ta açılması hedeflenen Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi; TÜBİTAK ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde hayata geçiriliyor. Bilim merkezinde 60 ayrı aktivite alanının olması hedefleniyor...

Rebus Labs Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Rebus Labs Teknoloji Anonim Şireti İstanbul Sarıyer 'de 2 Şubat 2015 'te, Mişel Boyman Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda, 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

GTÜ teknoloji Transfer Ofisince Haberi

GTÜ teknoloji Transfer Ofisince

GTÜ teknoloji Transfer Ofisince desteklenen ve üniversite öğrencileri tarafından kurulan yazılım firmasının geliştirdiği sistem, konut müşterilerinin, yapımına başlanmamış sanal dairelerde gezmesine imkan tanıyor. 


Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) teknoloji Transfer Ofisince desteklenen ve üniversite öğrencileri tarafından kurulan yazılım firmasının CorpSide Projesi kapsamında geliştirdiği sistem, konut müşterilerinin, yapımına başlanmamış sanal dairelerde gezmesine imkan tanıyor. 


Corpline Global Solutions isimli yazılım firmasının farklı alanlarda eğitim gören 7 kişilik ekibi, son yıllarda adından sıkça söz edilen sanal gerçeklik gözlüklerinin inşaat sektörünün pazarlama uygulamalarında da kullanabileceğinden yola çıkarak CorpSide Projesini başlattı. 


Proje yöneticileri, bu kapsamda 8 aylık bir çalışma sonucu kağıt üzerindeki çizimlerine bakarak gerçekte var olmayan sanal bir daire tasarladı. 


Kullanıcılar, geliştirilen sistem sayesinde sadece bir sanal gözlük ve hareket sensörü içeren bilekliği kullanarak sanal dairenin odalarını gezip,...