06 / 05 / 2024

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat adres 

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat adres 

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Bahri Güveli ve Şakir Bahadır ortaklığında kuruldu.

1941'de 'Ahşap evler kaldırılacak' kararı!

1941 yılında hükümetin aldığı yeni karara görre ahşap evler gerekli görüşldüğü takdirde kaldırılmasına karar verilmiş. 

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

A101’de dik süpürge 499 TL’ye, karma ahşap ürünler 19,90 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düştü!

A101’in büyük ses getirecek indirim kampanyası yarın başlayacak. Bu kapsamda, dik süpürge 499 TL’ye, karma ahşap ürünler 19,90 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düşecek. İşte 7 Eylül Perşembe A101 fiyat listesi...

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesi için hazır! 

Bartın Eğitim Kampüsü projesiyle hazırlanan ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesine gönderilecek. Ahşap konteyner sınıfların açılışını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapacak.

Ahşap ev çürür mü? Ahşap evler yağmura dayanıklı mı?

Ahşap yapılar görsel açıdan pek çok kişinin aklını çelen yapılardan biri olmaktadır. Arsası olan ve ahşap ev yaptırmak isteyenler bu yapılara dair detaylı bilgi edinmek istiyorlar. İşte bu konuda merak edilenler!

BİM öyle bir kampanya yaptı ki gören markete koşacak! Çeyiz ürünleri 19 TL'den başlıyor! BİM 6 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market 6 Ocak 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Yayımlanan katalogda pek çok üründe tek fiyat kampanyası başladı. Çeyiz ürünleri 19 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte BİM 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

BİM'de yüzlerce üründe tek fiyat kampanyası! Çeyiz ürünleri 19 TL'den başlıyor! BİM kataloğu 6 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market 6 Ocak 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda yüzlerce üründe tek fiyat kampanyası başladı. Çeyiz ürünleri 19 TL'den başlıyor. İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özçelik tarafından kuruldu.

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

Dincer Ahşap Ürünleri Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dincer Ahşap Ürünleri Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de Nurettin Dincer  tarafından kuruldu.

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat adres  Haberi

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat adres 

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Bahri Güveli ve Şakir Bahadır ortaklığında kuruldu.

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat, taahhüt, müteahhitlik, mühendislik ve mimarlık hizmetleriyle resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Konusuyla ilgili mühendislik, mimarlık, müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak ve tüm inşaat malzemeleri alımı, satımı, toptan ticareti yapmak. 3- Şirket her türlü makine ve teçhizatların projelerini çizmek, imalatlarını yapmak, yapılan imalatlar için gerekli acenteler ve satış mümessilleri vasıtasıyla piyasaya sürmek. 4- Şirketin konusuyla ilgili her türlü ahşap imalatı yapmak, piyasadan mamul, yarı mamul, ve de mobilya aksesuarları alıp, dekorasyon mimari uygulamaları yapmak ve yaptırmak. Ahşap ile ilgili...