14 / 05 / 2024

GÜBRETAŞ Basın Fotoğraf Yarışması başvuru tarihleri

GÜBRETAŞ Basın Fotoğraf Yarışması başvuru tarihleri

Bu yıl 7 kategoride toplam 13 bin TL’lik para ödülünün verileceği Bu Toprağın Renkleri adlı Basın Fotoğraf Yarışması’na Türkiye genelindeki gazete, dergi ve TV’lerdeki medya mensuplarının başvuruları devam ediyor...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Performansı ile dillere düşen Redmi K60 Ultra fotoğrafı sızdırıldı!

Özellikleriyle göz kamaştıran bir amiral gemisi Redmi K60 Ultra, son sızan bilgilere göre, cihazın fotoğrafı da gün yüzüne çıktı.  İşte Redmi K60 Ultra'nın teknik detaylarına dair bazı ayrıntılar...

Güncelleme ile WhatsApp'tan HD Fotoğraf Göndermek Artık Mümkün!

WhatsApp kullanıcıları için sevindirici bir haber var! Son gelen bilgilere göre, iOS ve Android beta sürümlerinde WhatsApp kullanıcılarına HD fotoğraf gönderme imkanı sunuluyor. WABetaInfo'nun iddiasına göre, bu özellik bazı beta tester'lara sunulmaya başlanmış durumda.

iPhone kullanıcıları dikkat! İnanılmaz bir iddia atıldı! iPhone gizlice fotoğraf mı çekiyor?

Son günlerde sosyal medyada dolaşan bir iddia, iPhone kullanıcılarını endişelendirmeye başladı. Söylentiye göre, iPhone'larımız her 5 saniyede bir gizlice fotoğraf çekiyormuş. Bu iddianın gerçekliği nedir? İşte detaylar...

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi! Stoklar tükenmeden faydalanın!

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi uyguladı. Bu indirim stoklarla sınırlı, tükenmeden faydalanın! İşte 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

WhatsApp'tan fotoğraf gönderen yandı! Bu ayrıntıya dikkat edin: Başınız belaya girebilir!

WhatsApp, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni bir özelliği duyurusunu yaptı. Konuşma penceresinde sık sık fotoğraf gönderenler için daha hassas olması gerektiği özellikle ilgili tüm detaylar da ortaya çıktı.

“Utanmıyor musun bu fotoğrafı çekmeye?!” mesajıyla banka hesaplarınız boşalabilir! Aman dikkat! Canınız yanmasın!

Telefonunuza gelen ‘Utanmıyor musun bu fotoğrafı çekmeye, bu fotoğraftaki kişi sen misin?’ mesajı ile ansızın geri dönüşü olmayan bir tuzağın içine düşebilirsiniz. Marmara Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ali Murat Kırık vatandaşları uyardı.

Ayçiçek yağının market rafındaki fiyatını gören şaşkına döndü! Hepsi de yerli marka 3,5 euro

Ayçiçek yağının Türkiye'de market raflarındaki artışı sonrası stoklara takviye yapılırken Avrupa'da satılan yerli marka ayçiçek yağlarının market rafındaki satış rakamı görenleri şaşkına çevirdi.

Emlak ilanlarında fotoğraf kalitesi hayati önem taşıyor!

Aylık 40 milyon sayfa görüntülenme sayısı ve 7,5 milyon ziyaretçi rakamıyla emlak seri ilan sektöründeki lider platform Emlakjet yaptığı özel araştırmada fotoğraf kalitesinin ev arayan vatandaşlarının yüzde 85'i için önemli olduğu sonucuna ulaştı. 

Demet Özdemir yeni evinden ilk fotoğrafını paylaştı!

Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye ev satın alan oyuncu Demet Özdemir, sosyal medyadan yeni evinin yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. 

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bican Onay, Nihat Yenice, Sezgin Gül ve Ümit Çomaklı ortaklığında  kuruldu.

GÜBRETAŞ Basın Fotoğraf Yarışması başvuru tarihleri Haberi

GÜBRETAŞ Basın Fotoğraf Yarışması başvuru tarihleri


Bu yıl 7 kategoride toplam 13 bin TL’lik para ödülünün verileceği Bu Toprağın Renkleri adlı Basın Fotoğraf Yarışması’na Türkiye genelindeki gazete, dergi ve TV’lerdeki medya mensuplarının başvuruları devam ediyor. “Tarımda Kadın” temalı fotoğraflarıyla 30 Nisan’a kadar yarışmanın internet sitesi üzerinden kolayca yarışmaya katılabilir.


Tarım sektöründe sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken GÜBRETAŞ’ın geçen yıl hayata geçirdiği Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması’nın ikincisine başvuruların 30 Nisan’a kadar ediyor.


Yarışmada 7 kategoride toplam 13 bin TL para ödülü dağıtılacak. Birincilik ödülü olarak 5.000 TL, ikinciye 3.000 TL ve üçüncüye 1.750TL’lik para ödülünün konulduğu yarışmada 3 kişiye Mansiyon ile bir de Jüri Özel Ödülü verilecek.


Bu yıl ana teması “Tarımda Kadın” olarak belirlenen yarışmanın jüri üyeleri arasında basın fotoğrafçılığının tecrübeli isimlerinden Coşkun Aral, Rıza Özel,...