28 / 04 / 2024

Güncelleme ile WhatsApp'tan HD Fotoğraf Göndermek Artık Mümkün!

Güncelleme ile WhatsApp'tan HD Fotoğraf Göndermek Artık Mümkün!

WhatsApp kullanıcıları için sevindirici bir haber var! Son gelen bilgilere göre, iOS ve Android beta sürümlerinde WhatsApp kullanıcılarına HD fotoğraf gönderme imkanı sunuluyor. WABetaInfo'nun iddiasına göre, bu özellik bazı beta tester'lara sunulmaya başlanmış durumda.



WABetaInfo'nun aktardığına göre, fotoğraf gönderirken kullanıcı deneyimini iyileştiren bu özellik sayesinde daha yüksek kalitede fotoğraflar göndermek mümkün hale geliyor. Ancak, gönderilen fotoğrafların orijinal kalitelerinde gönderilmediği, hafif bir sıkıştırma işlemine tabi tutulduğu belirtiliyor.

Güncelleme ile WhatsApp tan HD Fotoğraf Göndermek Artık Mümkün!

HD Fotoğraf Gönderme Seçeneği Nasıl Kullanılır?

WhatsApp üzerinden fotoğraf gönderirken, kullanıcılar artık daha iyi bir kalite seçeneğiyle karşılaşacaklar. Büyük boyutlu bir fotoğraf seçildiğinde, daha yüksek kalite seçeneği görülebilecek. Ancak varsayılan olarak her zaman "Standart kalite" seçeneği aktif olacak. HD kalitede yeni bir fotoğraf göndermek isteyenler, her seferinde HD seçeneğini seçmek zorunda kalacaklar.

"Yüksek kalite" seçeneğiyle gönderilen fotoğraflar, alıcının daha yüksek kaliteli bir fotoğraf olduğunu anlaması için özel olarak işaretleniyor. Böylece, alıcının mesaj balonunda otomatik olarak bir etiket görülebilecek ve fotoğrafın HD özelliğiyle gönderildiği anlaşılacak.

 


Geri Dön