10 / 05 / 2024

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Arif Künar, Selami Horzum tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık 2014 tarihinde Maslak'ta kuruldu.

Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir? Yatak gıcırtısı için ne yapılmalıdır?

Zamanla kalitesi azalan yaylar, baza yatak gıcırtısına neden olabilir. Baza sisteminin metalleri de buna neden olabilir. Bu sorunu önlemenin birkaç yolu var. Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir ve bunun için ne yapılmalı sorularına yanıt arıyorsanız haberi okumaya devam edebilirsiniz.

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var... İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

Avrupa Birliği'nden yenilik! Gümrüklerde reform planı kapsamında bakın ne olacak?

Avrupa Birliği’nin yeni bir kurum ve veri merkezi kurma planlarını yapmasıyla gündem oldu. Bu planların , artan ticaret hacmi karşısında gümrük denetimlerini daha da etkinleştirmek ve bürokratik işlemleri minimize etmek amacıyla yapıldığı biliniyor.

Türkiye Müteahhitler Birliği: İmar affı ülke gündeminden çıkartılmalıdır

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda "Ülkenin gündeminden imar affı ve benzeri uygulamalar tümden çıkartılmalı, cezaların caydırıcı olması sağlanmalıdır" ifadesi kullanıldı.

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Aman dikkat Tüketiciler Birliği uyardı! Bunu yapan görürseniz CİMER'e şikayet edin

Türkiye'yi sarsan depremin akabinde yaralar sarılmaya çalışılırken bu durumu farklı kullananlar da var. Bazı sigorta şirketleri sanki yasalmış gibi göstererek,  deprem riskini bahane ederek kasko yapmaktan kaçınıyorlar. Tüketiciler Birliği Başkanı Mahmut Şahin önemli bilgiler açıklayarak uyardı.

Doların 27 gün içinde ne kadar olacağı resmen açıklandı! Elinde doları olan hemen baksın! 

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro dün 20 lirayı geçerek rekora imza atarken dolar değer kaybetti. Yatırımcılar dolar ne olur? sorusunu araştırırken, analistler doların 27 gün içinde ne kadar olacağını resmen açıkladı. Elinde dolar olan hemen baksın. 

Gram altının 24 saat içerisinde ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı görenlerin adeta aklı gitti! Hemen bakın!

Gram altının 24 saat içerisinde ne kadar olacağı resmen açıklandı... Açıklanan bu rakamı görenlerin adeta aklı gitti... Hemen bakın...

Doların 13 gün içinde ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Acil bakın!

Piyasaların merakla beklediği ABD Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Kararın ardından dolar/TL kuru yatay seyrine devam ederken yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Doların 13 gün içinde ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi!

Çiftçilere resmen son dakika şoku! Mazot ve gübre desteği hesaplara ne zaman yatırılacak? Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçiler, mazot ve gübre desteği ile ilgili son dakika gelişmelerini merak ediyor ve araştırıyor. Çiftçilere resmen son dakika şoku... Mazot ve gübre desteği hesaplara ne zaman yatırılacak... Hemen bakın...

2022 mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yapılacak?

Çiftçiler mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini takip ediyor. Peki, 2022 mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yapılacak? Çiftçiler hemen yeni ödemelere bakın... 

Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?

Mazot gübre desteğine dair sorulan sorular hız kazandı. Destek alan çiftçiler, “Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?” sorularına yanıt arıyor.

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi Haberi

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Arif Künar, Selami Horzum tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu. 


Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi iş konusu; A) Her türlü güneş enerjisi malzemeleri, güneş enerjisinden elektrik üretme, güneş enerjisi ile ısıtma sistemleri, soğutma sistemleri ve bunların üretimini, taahhüdünü bakım ve onarımını yapmak.  Bunlarla ilgili yedek parçalarını temin etmek, güneş kolektörleri, güneş enerji sistemlerini kurmak, tesis etmek, işletme ve bu ürünlerle ilgili, makinelerin sarf malzemelerinin ticaretini, pazarlamasını, montajını, ithalatını, ihracatını satış ve uygulamasını yapmak. B) Enerji üretmek, konusu ile ilgili tasarım yapmak, elektrik enerjisi üretmek, temiz enerji üretmek, yenilenebilir enerji üretmek, sürdürülebilir enerji üretmek, güneş enerjisi üretmek, enerji verimliliği üretmek, konusu ile ilgili tasarım yapmak....