29 / 04 / 2024

Güçderler İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Güçderler İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Güçderler İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Usta tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta Sultangazi, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Temur ve Güner Kement tarafından kuruldu.

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özgör tarafından kuruldu.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öztürk tarafından kuruldu.

Güçderler İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Güçderler İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Güçderler İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Usta tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Güçderler İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi 


hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait 


inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya 


vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...