06 / 05 / 2024

Güçlügrup Gayrimenkul nerede

Güçlügrup Gayrimenkul nerede

Güçlügrup Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Kadri Palalar ve Mehmet Ali Küçükbirinci ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, 4.Caddesi'nde kuruldu.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Chn Grup Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Chn Grup Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Cihan Yılmaz tarafından kuruldu.

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sefa Taşçı tarafından kuruldu.

Samartlux Grup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Samartlux Grup Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de Phılıp G. Ravıcher tarafından kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Sıad Atef  Al Ghorı  Ve Hussam    Talas tarafından kuruldu.

Güçlügrup Gayrimenkul nerede Haberi

Güçlügrup Gayrimenkul nerede

Güçlügrup Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Kadri Palalar ve Mehmet Ali Küçükbirinci ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, 4.Caddesi'nde kuruldu. 


Güçlügrup Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi İş konusu; 1. GAYRİMENKUL a. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğu yapmak. b.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e. Her nevi gayrimenkul malların şirket ve başkası namına alımı, satımı ve pazarlamasını yapmak. f. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında...