14 / 05 / 2024

gül avcılar park

gül avcılar park

Gül İnşaat Avcılar Park projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimler Nisan 2013'te başlayacak

Meteoroloji belediyeleri uyardı! 2015 yılından güçlüsü geliyor! Yaz kışa dönecek!

Meteoroloji belediyeleri hazır olun diye uyardı. Meteoroloji uzmanları 2015 yılından sonraki en güçlü yağışların geleceğini söyledi. İşte detaylar!

Avcılar'da depremde hasar gören cami yıkılıyor!

İstanbul'da yaşanan depremde hasar gören Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camisi'nin yıkım çalışmaları başladı.

Avcılar'da ağır hasarlı bina 4 aydır yıkılmayı bekliyor!

İstanbul'da yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören Avcılar'daki bina 4 aydır yıkım için bekliyor. 

Avcılar Belediye binası yıkılıyor!

1999 Marmara depreminde hasar görünce güçlendirilen Avcılar Belediye binası için yıkım kararı alındı. 40 yıllık olduğu vurgulanan belediye binasının bugünden itibaren kademeli olarak tahliyesine başlandı.

Avcılar'da depremde hasar gören okulda eğitime 1 ay ara verildi!

İstanbul Valiliği, depremde zarar gören Avcılar'daki Abdülkadir Uztürk Ortaokulu'nda eğitime 1 ay süre ile ara verildiğini açıkladı.

Göl Panorama Evleri'nin 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Avcılar'da inşa edilen Göl Panorama Evleri'nin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avcılar parselasyon planı askıya çıktı!

Avcılar İlçesi'ne bağlı Avcılar Mahallesi'ndeki bazı parseller için hazırlanan parselasyon planı İBB tarafından askıya çıkarıldı..

Avcılar Yeşilkent'e okul, Ispartakule'ye pazar geliyor!

Avcılar Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında imarla ilgili önemli kararlar alındı. Toplantıda alınan karara göre Avcılar Yeşilkent'te okul, Ispartakule'de pazar yapılacak.

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.

Muammer Beyaz: 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı." diye konuştu.

Bornova Avcılar Effect satış fiyatları!

Bornova Avcılar Effect satış fiyatları 199 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Avcılar İnşaat'ın yeni projesi Avcılar Effect Bornova'da daireler 1,5 yıl sonra teslim ediliyor...

Kayseri Gül Park açıldı!

Hızını, çalışmalarını, gayretini daha da artıran Kocasinan Belediyesi Kayseri'ye çok farklı ve fonksiyonel Gül gibi bir park açtı, açılışa; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki de katıldı...

Avcılar Ispartakule Evleri kura çekilişi bugün!

İstanbul İl 'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Avcılar Ispartakule Evleri kura çekilişi bugün yapılacak.

gül avcılar park Haberi

gül avcılar park


Avcılar Park Evleri, Avcılar'da Gül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Avcılar Park projesinde 4 katlı 9 blok bulunuyor. Nisan 2013'te konut teslimlerinin yapılacağı Gül İnşaat Avcılar Park projesinde 50 ticari ünite ve 275 konut yer alıyor. 


Avcılar Park'ta 2+1'den 5+1 dublekse kadar farklı konut tipleri yer alıyor. 24 bin metrekarelik yeşil alanı, 39 bin metrekarelik arsa alanı, 1.500 metrekarelik sosyal tesis alanı, yüzme havuzları bulunan Gül İnşaat Avcılar Park kapsamında ayrıca dinlenme alanları ve güvenlik gibi kısımlar da bulunuyor. 


Gül İnşaat Avcılar Park 2+1 konut fiyatları 400 bin TL'den, 3+1 konut fiyatları 525 bin TL'den, 4+1 konut fiyatları 655 bin TL'den, 3+1 dublekslerin fiyatları 540 bin TL'den, 4+1 dublekslerin fiyatları 645 bin TL'den ve 5+1 dublekslerin fiyatları 825 bin TL'den başlıyor. 



0212 590...