02 / 05 / 2024

Gül Bal

Gül Bal

Gülbal İnşaat Malzemeleri Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te, 4 Mart 2015'te Gül Bal Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Naci Ağbal: Ekonomide güçlü bir değişim ve dönüşüm döneminin başlangıcındayız!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Ağbal, "Türkiye ekonomisi güçlü bankacılık sistemi, sağlam ve sürdürülebilir kamu maliyesi göstergelerine bakıldığında geleceğe dönük güçlü bir yatırım ve çekim merkezi durumundadır." dedi.

Kumburgaz Güzelce Balıkçı Barınağına İlişkin imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Güzelce Balıkçı Barınağına İlişkin Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Askı Tutanağı yayınlandı...

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin arazi mecliste!

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin bulunduğu arazinin satışa çıkarıldığı iddiası meclis gündemine taşındı..

Balıklıgöl'deki hissesini 9 milyona satıyor!

Şanlıurfa'da yer alan Balıklıgöl platosundaki Halil-ür Rahman Medresesi'nin mirasçılarından Mustafa Nimetoğlu, yüzde 9'luk hissesini 9 milyon liraya satıyor...

Balıklıgöl'de revizyon çalışmaları başladı!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin simgesi olan Balıklıgöl platosunda revizyon çalışmaları başladı. Çalışmalar turistik alanı şantiyeye çevirdi.

Şanlıurfa'daki tarihi Balıklıgöl yerleşkesinde göçük!

Şanlıurfa'da yer alan tarihi Balıklıgöl yerleşkesinde altyapı çalışmaları sırasında göçük meydana geldi.

Balıklıgöl'ün altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi içerisindeki altyapı, drenaj ve su tahliye kanallarını yenilemek için çalışma başlattı.

Şanlıurfa Balıklıgöl Tüneli revize ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Balıklıgöl Tüneli'ni revize ediyor.

Balıklıgöl’de Şanlıurfa’nın kimliğine aykırı proje engellendi!

Yüksek mimar Beyazgül, “FETÖ Balıklıgöl’de İslam’a ve Şanlıurfa’nın kimliğine aykırı bir proje geliştirmek istedi. Son anda engelledik” dedi.

Van Gölü'nde balçık temizliği yapılıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi kentin önemli değerlerinden olan Van Gölü'nün kirlenen kıyılarında başlattığı temizlik çalışmalarına devam ediyor. Yetkililer, günlük 30 kamyon balçığın tahliye edildiği bilgisini paylaştı.

Mavi Göl kararıyor!

Mogan Gölü’ndeki çevre felaketinin bir benzeri Mavi Göl’de yaşanıyor. Bölgedeki taş ocağının atıkları, gölün güneydoğu tarafından kaynağına zarar veriyor. Bataklığa dönen göldeki balık ölümleri korkutuyor.

Yalova Güneş Balıkçılık balık yetiştiriciliği tesisi projesi halk toplantısı 28 Nisan'da!

Yalova Armutlu'da Güneş Balıkçılık Tek. Den. Nak. Tur. İnş. Tic. ve San. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Avcılığa Dayalı İstavrit Balığı Yetiştiriciliği Tesisi projesi için düzenlenecek ÇED toplantısı 28 Nisan'da yapılacak.

Gül Bal Haberi

Gül Bal

Gülbal İnşaat Malzemeleri Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Gül Bal Müdürlüğü'nde kuruldu.


Gülbal İnşaat Malzemeleri Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT MALZEMELERİ a- İnşaat malzemeleri (demir,çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. b-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve...